JILLIANA 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 Witam Was serdecznie! Bardzo proszę o pomoc. Od jakiś dwóch tygodni widnieje u mnie od pępka w dół cienka lekko brązowa linia. Miesiączkę dostałam w terminie, była dosyć skąpa (chociaż czasami mam mniej obfite) więc po niej postanowiłam zrobić test wyszedł negatywny. Za kilka dni powtórzyłam test i znów negatywny. A linia widnieje. Co to może oznaczać skoro wykluczam ciążę na chwilę obecną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JILLIANA 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 Aha zapomniałam dodać, że ok rok temu odstawiłam tabletki anty. Czy to ma jakiś wpływ czy raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Kwiecień 25, 2011 Doszukujesz się objawów ciąży, ja też to robię, więc Cię rozumiem, no ale musimy pamiętać, że tą linię ma KAŻDA z nas ;) ona się tam z powietrza w ciąży nie bierze tylko właśnie ta którą mamy ciemnieje, a wcześniej jej nie widziałaś bo się nie przypatrywałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza8555 Napisano Kwiecień 25, 2011 ja mam taka linię ciemna od zawsze. to zaburzenia hormonalne a nie ciaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli niepokalane poczęcie? Napisano Kwiecień 25, 2011 gdyby to była ciążowa linia, to musiałabyś być w 8-9 miesiącu:) Więc chyba wiedziałabyś, że za chwilę urodzisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach