Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś5555

Nie wiem czy próbować-ONA JEST INNA NIŻ WSZYSTKIE

Polecane posty

Gość Ktoś5555

Poznałem ostatnio dziewczynę, chyba introwertyczke. Nie lubi techno, popu jak wiekszosc ludzi woli uwaga... RAP :o ma całkiem inne poglądy na życie. Jest bardzo pogodna ale jednocześnie wysoko się ceni - tzn nie maca się z pierwszym lepszym. Sama o sobie mowi że ma trudny charakter i ma w sobie wiele z chłopaka np wlasnie to że lubi rap nie znosi tipsow ważny dla niej jest honor. Zagadałem do niej na uczelni bo spodobała mi się z wyglądu. Teraz nie wiem co robić. Bo ona na pewno nie jest łatwa, sprawia wrażenie niedostępnej. Nie wiem czy warto próbować czy z taką indywidualistka da się żyć. Co sądzicie? Czy jest tu taka dziewczyna albo chłopak który ma taka dziewczynę? Pisze na damskim forum bo nie wiem czy z kims tak innym od społeczeństwa da się i jest warto byc?

Gość co sie pytasz??S?
jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz!

Gość Ktoś5555
najgorsze jest to, że nie maca się z pierwszym lepszym :o

Gość Ktoś5555
Widać że podszywowi zależy tylko na jednym :-D. Naprawdę nie ma tutaj takiej dziewczyny albo chłopaka który by taką dziewczynę miał?

Gość nie macam sie z pierwszym
ja jestem taka pokrecona i faktycznie lekko miec nie bedziesz. ale jest warto ;)

aha,no tak,najwazniejsze,co nzajomi powiedzą :O:O:O ja jestem podobna do tej dziewczyny i powiem Ci,że faktycznie jestem dziwna,ale facetowi,na którym by mi zależało nieba bym przychyliła ;)

Gość nie warto
ona nie jest inna . jest banalna.jest taka jakich setki. seks po slubie, zandego luzu, w lozku kawal drewna. jak jest ladna to zwal konia pod jej foty bo przy niej czeka cie tylko noszenie torebki przez rok, potem slub a potem raz od wielkiego dzwonu.

nie warto - mysle,ze nie masz racji.Między dawaniem pierwszemu lepszemu a byciem kłodą drewna jest spora przepaść.Ja mam tak,że łącze sex z miłością,chciałabym mieć jednego partnera seksualnego na całe życie,ale z nim robiłabym wiele rzeczy i często sie kochała ;) Na pewno nie byłabym jak kłoda drewna.No i ona wcale nie musi być katoliczką.Ja nie jestem,wiec dla mnie to bezsens,żeby seks był po ślubie.

poza tym skąd wiesz jaka ona jest?? może taka,a może inna.Nie ma to jak oceniac kogos po kilku zdaniach o nim i to kogoś ledwo znajomego ... ja tylko mówie jaka ja jestem i że może ona jest podobna,to możliwe

Gość nie warto
[zgłoś do usunięcia] Diamentowy Pył ja jestem podobna do tej dziewczyny i powiem Ci,że faktycznie jestem dziwna,ale facetowi,na którym by mi zależało nieba bym przychyliła TYlko jakos nie ma takiego faceta......

Gość Ktoś5555
Ta moja jest ateistka chyba (nie jestem pewien) ale katoliczką na pewno nie. Dobrze tańczy (przypadkiem spotkaliśmy się na takiej jednej bibie) chociaz jest nieśmiała to raczej zmysłowo tańczy i ten jej wzrok... czyli kłoda chyba nie jest. (chociaz za tyłek na przyklad i tak potrzymac nie mogłem). ona to moze cicha woda jest fajnie by było jakby się okazało że ta cicha woda brzegi rwie

Gość nie warto
czeka cie przy niej slinienie sie walenie konia i rok albo dwa posuchy zanim "zasluzysz" a potem tylko jak zasluzysz i szlaban na foty i wszystko inne. dolaczesz do frajerow co sie dali wrobic w brzuch bo bedziesz tak wyglodnialy ze jak juz dorwiesz to zapylisz a ona przypadkiem sie nie zabezpieczy a potem honor i te sprawy i ... PRZESRANE. ale skoro jak cma do lampy lecisz to lec.ona juz ma cie na smyczy.

Gość Ktoś5555
Diamentowa a masz fagasa?

Gość pan iks
czy warto to musisz sam zdecydować. Ja sam mam dziewczynę która ma dużo męskich cech ,ale to sobie cenie bo. 1) nie ogląda durnych seriali 2) Mogę z nią pogadać o sprawach które wiele dziewczyn nie ogarnia 3)zakupy robi w 5min nielubi spedzać pół dnia w centrum handlowym :) 4) nie gada jak najęta o głupotach cały czas 5) mniej się foch'a ... 6) nie spamuje mnie sms'ami i telefonami 7)potrafi się ubrać na każdą okazję ,a nie wszędzie tak jak by szła na imprezę. No moja jest ładna sama w sobie nie potrzebuje żadnych makijaży nawet itp ,a jak raz mi się wystroiła w sukienusie + make up to wyglądała jak laleczka :)...introwertyczki są ciekawsze jak dla mnie ,a jak mniej dostępna to chyba dobrze bo będzie tylko twoja jak już ją zdobędziesz i okiełznasz co jednak trwa dłużej niż w przypadku tych "codziennych"

Gość nie warto
[zgłoś do usunięcia] pan iks a jak mniej dostępna to chyba dobrze bo będzie tylko twoja jak już ją zdobędziesz i okiełznasz Za to nawet 5 -ciu groszy nie dam Oj naiwny naiwny....