Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmieniam wyznanie

Postanowiłam! Zmieniam wyznanie!

Polecane posty

Gość Zmieniam wyznanie

Katolicka obłuda i te dewoty co to swiete udawaja strasznie mnie juz iryturja wiec postanowilam zmienic wyznanie, ale ni chcialam calkiem zmieniac religii wiec postanowilam przejsc na ewangelicyzm! sa tu jacys ewangelicy? bo musze sie popytac jeszcze o kilka spraw...

Gość Zmieniam wyznanie
Żenua po prostu.

Gość dajciemispokojzhsłem
Jennifer to chyba jakas nawiedzona katoliczka, blokuje wszystkie tematy niezgodne z jej swiatopogladem. Czego sie spodziewac, no chyba nie racjonalnej argumentacji? Ja jestem ewangeliczką, ale nic Ci nie poradze, swojego koscioła tez nie lubie - chocby za zachwyt nad lutrem, który był zwykłym szowinistą i antysemitą. Wszedzie ten sam syf, nie wierze w religie.

Gość kondzio strazoook z osp

Ja w podobnym kierunku idę. Wcześniej myślałem o ślubie cywilnym i kościelnym, teraz nawet nie myślę żeby kl3chom płacić za co kolwjek, by płacić im podatek . Ogólnie brzydzi mnie hipokryzja wielu katolików, zakłamanie i fałsz. Oni sami nie szanują swojej wiary, po za tym mnie skrzywdzili ci co w pierwszej ławce przed ołtarzem siedzą i mam obrzydzenie. Ślub tylko cywilny.