Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgdffdffg

Szkoda mi Jennifer 8787

Polecane posty

Gość fgfgdffdffg

Mówię poważnie, ta biedna dziewczyna ma poważne problemy ze sobą, do czego sama się przyznała. Mam do was taką prośbę, abyścoe przestali ją gnębić. Kto wie czy nie zrobi sobie jakiejś krzywdy... powinniśmy ją wesprzeć i przekonać, aby udała się do lekarza. Tak myślę.

Gość fgfgdffdffg
Z tego co pisała nie miała lekko w dzieciństwie i teraz też zmaga się z jakimiś problemami rodzinnymi. Dajmy jej trochę luzu przynajmniej tutaj

Gość klmklmlkm
ja tez nie mialam lekko w dziecinstwie, wiele osob nie ma. Mi tez jest zal wielu ludzi, ale nie zal mi tych, ktorzy wymyslaja historyjki i jezdza po innych. Trudy zyciu nie usprawiedliwiaja takiego zachowania.

Gość a co się stąło znowu
pojawiła się jenny tu?

Gość fdsfdfdsfdsf
a o co chodzi? wlasnie dawno jej tu nie było a przeicez siedziala od rana do weiczora i nagle znikla

ja w ogole nie rozumiem jak mozecie sie uprzec na kogos kogo nie znacie ,kogo nigdy w zyciu nie widzieliscie na zywo,nie wiecie o niej nic -bo wiedza z internetu na podstawie ktorej oceniacie to debilizm.ja dzis moge byc rozwodka 25 latnia ,jutro facetem z problemami erekcyjnymi a po jutrze gimgownem. dla mnie Jennifer jest normalna kobieta,jest atrakcyjna ,normalna czasem denerwuja mnie jej wpisy ale kazdy ma prawo do wypowiedzi i ja to szanuje.a wy wypisujecie bzdury ,podszywacie sie ,wklejacie fotki bez jej wiedzy ,szukacie h....j wie czego.zajmijcie sie soba i swoimi dupami bo to dla was powinno byc najwazniejsze.