Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppppppppppppp

ciaza i zazdrosc

Polecane posty

Może porozmawiaj z nim o swoich obawach,uczuciach. Co Cię boli,czego pragniesz.

Gość pppppppppppppppp
ja wiem, ze to nie jest normalne i napisalam tez, ze wczoraj powiedzielismy sobie duzo za duzo i ze prawdopodobnie nastal na nas koniec; wiem tez, ze mam ogromny problem z pojmowaniem swiata, z jego rozumieniem, z zasadami, ktore w nim panuja; nie zgadzam sie na wiele rzeczy, ktore powszechnie sa uwazane za normalne; mecze sie sama ze soba; czuje sie beznadziejna

Może porozmawiaj z nim o swoich obawach,uczuciach. Co Cię boli,czego pragniesz.

W nerwach tak często bywa,że mówi się wiele za wiele co wcale nie oznacza koniec związku. Tak naprawdę zawsze będzie Was łączyć dziecko.

Zmiany same nie przyjdą. Życie potrafi nas zaskakiwać ale są takie sytuację,że dopóki sami czegoś nie zaczniemy robić to nie mamy co liczyć na to,że coś się zmieni.

Gość pppppppppppppppp
rozmawialismy juz nie raz, nie dwa, gdybysmy teraz zaczeli rozmawiac dokladnie wiedzielibysmy co ta druga strona chce powiedziec zanim w ogole otworzy usta; on twierdzi, ze nie moze byc soba przy mnie, bo wkurzam sie gdy ogladamy tv a tam jakies sceny z panienkami np. w filmie po 22ej na tvn-przypomina mi sie wtedy, ze na poczatku zwiazku glosno zastanawial sie nad tym czy aktorka w jakims filmie by do niego pasowala albo ze jakas inna aktorka to kobieta dla niego, bo zachowala sie tak jak on by tego oczekiwal ode mnie w jakiejs tam sytuacji; mam wiele takich schiz i mnie to meczy; byl ze mna raz na terapii, na jednym spotkaniu ale terapeutka mu powiedziala, zee wiele rzeczy zrobil zle i stad teraz jest jak jest i nie poszedl juz wiecej

Gość pppppppppppppppp
nie znosze okreslenia, ze dziecko laczy rodzicow na zawsze; to nieprawda; dzieko laczy przez pierwsze jego lata zycia gdy trzeba o nim decydowac a potem gdy nie ma zwiazku miedzy jego rodzicami to nic ich juz nie laczy-dziecko idzie samo do matki lub ojca; ono decyduje jak i kiedy chce miec kontakt z rodzicami

Gość pppppppppppppppp
kocham ale nie wiem czy chce z nim byc...

W pewnym sensie łączy. Jeśli "dziecko" jest już na tyle dorosłe ,że może podejmować decyzję to jest już młodym prawie dojrzałym człowiekiem. Jeśli ojciec chce utrzymywać kontakt z dzieckiem to tak naprawdę łączy Nas wtedy dziecko. Pewnie gdyby nie ono kontakt by się urwał. Stąd moje stwierdzenie,że dziecko łączy na całe życie.

Gość andergranda
ppppppp:) Mozesz te wiadomosc pokazac swojemu pajacowi: Jestem w 19 tygodniu ciazy, zaczynam czuc sie nie atrakcyjna, mimo, iż mam poczucie swojej wartości i wiem, że nie wyglądam źle... Nie mogę się doczekać aż mój brzuszek maksymalnie się powiększy:) Ciąża to najpiękniejszy stan we wrzechświecie, a kobieta nigdy nie wygląda piękniej niż tuż po seksie, lub jako przyszła mama:D mój mężczyzna jest bardzo atrakcyjny, ale zawsze mówi mi, że jestem śliczna, na pytanie czy brzuszek rośnie - mówi, że z dnia na dzień jest coraz większy, mówi, że kocha moje większe piersi i że ciąża do mnie pasuje. Mówi, że uwielbia mnie w tej czy w innej bluzce:) Rozmawia z brzuszkiem, nigdy nie przyszłoby mu do głowy przy mnie wychwalać jakąś inną kobietę. Mimo to jestem zazdrosna jak nie wiem co! Może dlatego, że jest taki wspaniały. Na Twoim miejscy kochana, gdyby mój Paweł zachowywał się tak, jak ten Twój pożal się Boże chłopiec, dałabym mu przy tych chudych laskach w ryja. Jego zachowanie jest niedorosłe... W ogóle nie angażuje się w ciąże, przecież której jest częścia. Tak na marginesie - ile on ma lat? 15?:) Ja mam 21, moj mężczyzna 22:) po tym co przeczytałam, kocham go jeszcze bardziej niż kiedykolwiek. Powiedz swojemy chlopakowi, że jest najgłupszym mężczyzną pod słońcem. Zaangażowanie w przebieg ciązy, jest bardzo, ale to bardzo istotne po porodzie, dzieciątko wyczuwa więź która wiąże tatę z mamą. Normalnie, ale bym dałą w ryja temu Twojemu typowi, ja nie mogę... Przepraszam za bulwers, ale po prostu koniec świata. On szczerze ma coś z deklem. A jak ma koleś jakiś problem to niech napiszę do przyjaciółki, ze mną na słowa nie wygra lamus. a na poprawę humoru, posłuchaj sobie mojego kawałka : http://www.youtube.com/watch?v=4ooWm5xJ07E