Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adda178589

Czy starzy prawiczkowie

Polecane posty

Gość adda178589

powinni byc zoblipowani do placenia bykowego?

Gość nie warto
tak samo jak stare dziewice

Gość adda178589
Pytam sie bo wedlug mnie to skandal ze Panstwo toleruje bezkarnosc takich obibokow, ktorzy powinni wspomagac np. samotna matke z dzieckiem

Gość adda178589
Nie maja rodzin. Nie maja dla kogo odkladac oszczednosci, wiec powinni placic.

Gość adda178589
Skoro nie wzieli na siebie ciezaru wychowania potomstwa, maja obowiazek wspomoc tych ktorzy ten ciezar ponosza. I wtedy taki ,,facet'' jest do niczego

Gość adda178589
I powinni placic pod grozba odpowiedzialnosci karnej!!!

Gość beps
"Nie maja dla kogo odkladac oszczednosci, wiec powinni placic." dla siebie mogą odkładać :o

Debilny pomysł. Zarabiają na siebie i nie mają obowiązku płacić więcej niż inni tylko dlatego, że dzieciaków nie napłodzili. Obowiązek utrzymania dzieci to prywatny interes ich rodziców a nie pana X czy Y

Gość beps
I dlaczego mają łożyć np. na szmate, ktora puscila sie na dysce i zaszla w ciaze?

Gość IMO13785
Bykowe, to chory pomysł. Równie dobrze moga wprowadzić podatek od brzydkiego ryja, bo przecież atrakcyjni ludzie patrząc na takich ponoszą srogie straty moralne, a nawet w szpitalach lądują z nerwicą...

Gość adda178589
To nie rozgoryczenie, tylko pytanie o sprawiedliwosc spoleczna. Dlaczego komus, kto ucieka od odpowiedzialnosci ma to przejsc bezkarnie? Taki kawaler z gory jako czlowiek jest zobligowany do zalozenia rodziny

Gość adda178589
A jak nie moze sie wywiazac, to musi to zrenkompesowac

Gość Noqqq
Każdy gej będzie musiał płacić bykowe? Czy to jest sprawiedliwe?

Jest chory, debilny pomysł. Coś takiego funkcjonowało w czasie realnego socjalizmu jako zachęcenie do tworzenia systemu rodziny propagowanego przez państwo. Niektórzy chcą być sami, mamy demokracje, która daję nam wolność, na szczęście takie pomysły nie przejdą, bo mamy coś takiego, jak równośc wobec prawa.

Założenie rodziny nie ma nic wspólnego z odpowiedzialnościa. Każdy może wziąć ślub i zrobić dziecko. Bo to przychodzi niektórym bardzo łatwo. Widzę wokół siebie wielu ludzi, którzy zrobili to nie dlatego, że chcieli tylko dlatego, że wszyscy tak robią. A jak kobieta nie chce dziecka rodzić to na stos z nią?

Gość adda178589
Geji powinno sie zamykac w wiezieniach.

Jesteśmy w Unii Europejskiej, nie natomiast w RWPG czy UW, nie musimy kopiować rozwiązań, które stosowane były w okresie socjalizmu :)

Gość stary_byku
ja juz place za uslugi towarzyskie :)

Offerma, wiadomo, że jest to prawo łamane, ale komuna już się skończyła i takie oczywiste łamanie prawa nie przejdzie.

Gość IMO13785
adda178589 "Geji powinno sie zamykac w wiezieniach." A bykowe zapewniłoby im utrzymanie w tych więzieniach. :classic_cool:

Jak przeczytalam o tej samotnej matce z dzieckiem to sie przez 5 minut smialam. Nie no ... po prostu żal. Jak ktoś sam na siebie zarabia to chyba dobrze, a taka matka z dzieckiem udaje niewinną i ciągle gada, że tak ona ma źle w zyciu to chyba wiedziala skąd sie biorą dzieci . Więc teraz jej pech. Żadnego wspierania puszczających sie bab . A wg Ciebie obibokiem jest ktoś kto normalnie pracuje, płaci podatki tyle , że nie przelatuje dziewczyn na imprezach? Gratuluje myslenia.

Ja nie jestem za wspieraniem. Jestem za liberalizmem. Niech sobie sami ludzie radzą, nie życzę sobie żeby państwo wkładało łapę do mojej kieszeni po kasę, która się mu nie należy.

Przecież nie zyjemy w XIX w. żeby 30letni facet bez żony był uznawany za coś nienormalnego. A to czy on uprawia seks czy nie to chyba jego sprawa.

Dzięki. Po prostu sądzę, że nie po to się uwalnialiśmy z RWPG żeby wspierać złodziejstwo i jakiś czysto socjalistyczny model państwa. To jest po prostu moje zdanie. Dodatkowo (skoro już mam możliwość wypowiedzi) stwierdzę, że bardziej podobała by mi się praca na efekt niż na czas. Widzę po praktykach urzędniczych, że to przyniosłoby znacznie lepszy efekt. Mocno liberalny system jest motywujący, a nie "czy się stoi czy się leży..." ;)

przechodzą gorsze rzeczy. Przechodzą, ale żadna władza nie odważy się stracić elektoratu, jakim są samotni faceci. Byłaby to zagrywka niezgodna z logiką :P.

Naastoletniaa Szkoda, że dziewczyny, które ja spotykam nie wydają się być zbyt inteligentne :)

qwerton bo takie czasy są. Myślisz, że ktoś na ulicy pomyslalby ze ja jestem inteligentna? A gdzie tam. Może na pustaka nie wyglądam, ale wyglądu zbyt inteligentnego nie mam. Raczej dziecięcy.