Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adda178589

Czy starzy prawiczkowie

Polecane posty

Ja lektur nie czytałem. Jak chodziłem do szkoły to w ogóle nic nie czytałem, nie chciało mi się. Chyba, że Harryego Pottera, jak wszyscy, jeśli to się liczy :P. Rozumiem,że nie masz swoich zainteresowań. Ja też nie miałem, odkryłem je w 2 liceum klasie i odkrywam dalej. Musisz być po prostu otwarta dziewczyno :)

Faith Hope Glory Siema, niektórzy pewnie tego by od innych chcieli. Na szczęście ten podatek już nie przejdzie.

Gość prawiczek z warszawy
uważam że to dobry pomysł. 5% dochodów na łatanie dziur w drogach, bo sam żadnej dziury jeszcze nie wypełniłem.

Napisałem, że mamy ją w teorii, wiesz zapisaną w konstytucji. :P Tak samo jak wolność dostępu do informacji, jakoś jej w gąszczu manipulacji nie dostrzegam.

To może powinnaś zrezygnować z tego, co robisz i z tego co nie daje Ci szczęścia ? Może w liceum coś Cię zaciekawi i wtedy odstawisz to czego nienawidzisz :P.

Gość prawiczek z warszawy
Jak wiadomo są równi wobec prawa i równiejsi :)

Dlaczego nie możesz, jeśli to byś zrobiła to by nie było apokalipsy, to Twoje życie :)

Gość cfvbgbhnj
no nie :O wakacje sie zbliżają i gimgówna znowu oblekły to forume :O

qwerton - tak nie do konca moje. jak juz mowilam kazdy w rozny sposob odczuwa trudy zycia, nie moze byc zbyt dobrze. kiedys bede sama o sobie decydowac i w koncu nie bede musiala tego robic.

Gość dauedos1485
Nie powinni placic, bo z reguly mniej zarabiaja od nie-prawikow

No wiesz Nastolatko zawsze możesz się buntować w sensie takim, że dostawać złe stopnie :), z drugiej strony to bardzo dobrze, że Jesteś ambitna. Być może właśnie to, że Jesteś zawzięta i dużo się uczysz (biologii albo chemii zapewne) sprawiło, że Jesteś inteligentną osobą :)

Ale na banki (które często odpowiadają za kryzysy zadłużeń) wybór dobrej opcji polityczniej wiele nie pomoże Offermo. ;)