Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwaaaaaaaaa

co mam robic??????????

Polecane posty

Gość siwaaaaaaaaa

witam, jestem z facetem od 4 lat ,za 2miesiace bedziemy brac cywilny, od 2 lat chce dziecka czuje ze to juz ten czas,ale gdy zaczynam rozmowe zmoim facetem to ciagle sie klocimy i on niechce juz o tym rozmawiac mowi mi;ze nie mamy waruknow -chociaz mieszkamy w duzym domu z jego rodzicami ,ze na dziecko musimy uskladac troce kasy,ze szkole jak skoncze itp ciagle wymowki...co mam robic?pomozcie

Mówię ci dobrze się zastanów, czy na pewno chcesz za niego wyjść! Jeżeli on teraz zwleka to okaże się, że nie będzie chciał dziecka także po ślubie, a chyba nie chcesz zostać rozwódką. Jeżeli za niego wyjdziesz zmarnujesz sobie życie :-(

Gość rudakitalisa
przeanalizuj sobie dokładnie wasz związek

Gość aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu
Ile masz lat? Studiujesz?

zastanów sie dobrze to taki typ człowieka wiecznie na NIE wiecznie nie zadowolony wiem bo byłam z kimś takim 5 lat odeszłam bo ja chciałam COŚ a on nie teraz bo to bo tamto

Gość lkdd
Przede wszystkim zastanów się czy chcesz mieszkać z jego rodzicami! To jest największy błąd - różnica pokoleń itp.

Gość Wonderful Life000000
chłopak się boi... normalne, ale musicie poważnie pogadać, bo później możesz się zdziwić, kiedy facet powie ci nie.... i zgadzam się z lkdd, zastanów się czy jesteś silna psychicznie żeby znieść mieszkanie razem z teściami...

Gość siwaaaaaaaaa
nie zgadzam sie z tą;kolejna patologia!!! Prace mam ,szkole robie zaoczna studia wyzsze chyba sama nazywasz albo bedziesz nazywac swoje dzieci bachory, tescie sa spoko.az normalnie to dziwne

Gość kilimandżaro
A ile macie lat? Bo to też ważne, przeważnie dziewczyna 25letnia jest gotowa na dziecko a facet w tym wieku to jeszcze taki chłopaczek:)

Gość bombo
Tesciowie moga byc spoko, ale jak juz razem zamieszkacie, to moze sie wszystko zmienic :(

Gość Panna LL
Czyli autorka ma pewnie 19 lat i dziwi się że facet nie chce dziecka

Gość siwaaaaaaaaa
Nie mam 19 lat tylko 25 moj facet 28 -ale zamykam temat bo jestem juz na dobrej drodze.!!!!dzieki