Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda żylakowa

18 lat i żylaki... co robic?

Polecane posty

Gość młoda żylakowa

odziedziczyłam po mamie zylaki. co prawda sa jeszcze male ale juz sie rzucaja w oczy. co robic, jak to leczyc?

Gość lekarkaaaaaaaaaaa
moze to sa rozstepy

Gość rowereek
a skąd jesteś?

Gość młoda żylakowa
nie, jestem i bylam cale zycie szczupla. nie pomylilabym rozstepow z zylakami. a co za roznica skad jestem?

Gość młoda żylakowa
jak wyciac? ale tych zylakow bedzie mi ciagle przybywac...? nawet jak zrobie zabieg?

Gość rowereek
No bo jak z okolic Poznania to byśmy na rower mogli iść, a rower dobrze robi na urodę :)

Gość młoda żylakowa
hah, nie z okolic Poznania ;) i nie lubie jazdy na rowerze.

Gość mikamikamika855
mam to samo mój lekarz powiedział, że póki nie dają dolegliwości bólowych to nie podaje się leków można natomiast stosować maść Lioton dbać o swoje żywienie pod kątem predyspozycji do żylaków nie polecam Ci też brania pigułek antykoncepcyjnych, które pogarszają sprawę lekarz mi powiedział, że gdy zacznę odczuwać bóle nóg z tym związane to wtedy mnie skieruje na zabieg

Gość mikamikamika855
Aha opalanie gorące kąpiele trzymanie komputera na nogach pogarsza sprawę możesz sobie robić kompresy żelowe mrożone czasami (nie za długo) smarować tym Liotonem brać rutinoscorbin, który poprawnie działa na naczynia krwionośne magnez

Gość młoda żylakowa
mikamikamika855 dziekuje. troche mnie zalamalas tym ze na zabieg trzeba czekac az zaczna bolec. i z opalaniem, bo mieszkam w bardzo slonecznym kraju.

Gość mikamikamika855
po prostu wysoka temp dodatkowo rozszerza naczynia i stają się bardziej widoczne więc wystawianie nóg na promienie słoneczne bezpośrednie to chyba niezbyt dobry pomysł nie załamuj się, wiele kobiet tak ma a co do słońca w Twoim miejscu zamieszkania to zawsze można jakieś zwiewne sukienki nosić, nie jest w nich gorąco a troszke chronią przed promieniami poza tym wieczorami możesz sobie jakimś żelem chłodzącym bądź kremikiem smarować jest też jakas zaleznosc diety od tego, ale jeszcze sie dobrze nie zorientowałam poszukaj w necie, może znajdziesz

Gość młoda żylakowa
ok, dzieki sliczne :)

Gość pomocnik1230
proszę o maila na oficjal123456@wp.pl - leczenie zylaków, bolących nóg i inne choroby. skończylem studia biologiczne a nataralne metody leczenia są moim hobby