Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniuulkaaa

KONSULTANTKA ORIFLAME!! POZNAŃ I OKOLICE!!

Polecane posty

Gość Aniuulkaaa

Witam Serdecznie! Jestem konsultantką firmy Oriflame. Bardzo chętnie pomogę w wyborze kosmetyków.. Robię bardzo fajne promocje oraz prezenty. U mnie można zamówić kosmetyki TANIEJ NIŻ W KATALOGU! Działam na terenie Poznania oraz w jego okolicach! Głównie wysyłam link do katalogu online, a odnośnie odbioru, to mogę przyjechać do klienta lub spotkać się w kawiarni lub w innym miejscu! Jeżeli jesteś zainteresowana lub masz jakieś pytania to proszę o kontakt. aniuuulkaaa@o2.pl Serdecznie Zapraszam!! Pozdrawiam

Dołącz do firmy Avon, która pozwoli ci na rozwój i sukces. Oferujemy szeroki wybór perfum, żeli , balsamów, kremów, cieni, biżuterii... Nie masz nic do stracenia, a u nas znajdziesz wszystko czego potrzebujesz, a przy okazji możesz jeszcze zarobić. Tylko teraz: - masz możliwość nabycia tuszu za 1 zł - pakiet próbek z nowej linii kremów - starter dla nowych konsultantek a w nim 5 katalogów , przewodnik itp - prezent dla nowej konsultantki - możliwość awansu w każdej chwili - udział w szkoleniach kosmetycznych , gdzie poznasz tajniki profesjonalnego makijażu i nie tylko! - elastyczne godziny pracy CZASEM PODJECIE WYZWANIA JEST JUŻ DUŻYM SUKCESEM! Pisz na gg 11699301 lub na tel 880184966