Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksdkjshjdksjhd

Aseksualność?????

Polecane posty

Gość ksdkjshjdksjhd

Hej. Od dłuższego zastanawiam się nad pewną rzeczą... Seks w ogóle mnie nie pociąga, samo myślenie wręcz mnie przeraża... z tym że mężczyźni mi się podobają i lubię wiedzieć, że jestem przez nich adorowana... Nigdy w życiu się nie całowałam ani nic z tych rzeczy, nie miałam też nigdy chłopaka, z natury jestem b.nieśmiała i zamknięta w sobie..Mam kilka koleżanek, które są podobnie równie nieśmiałe, ale nie mają aż tak wielkiego z tym problemu, tzn.żeby mieć chłopaka itd. Nie byłam nigdy molestowana itd. Dodam, że od ok.5 lat miewam stany depresyjne, ostatnio bardzo silne, biorę leki, uczęszczam regularnie na terapię zauważyłam, że od tego czasu co zaczęłam 'chorować' właśnie mój problem się nasilił... Czy ze mną jest coś nie tak?

Gość szerlok houms
Przestan brac leki. Przez te prochy nie masz popedu seksualnego.

Gość ksdkjshjdksjhd
Nie mogę... wcześniej też miałam z tym problem, tylko od czasu jak zaczęłam mieć stany depresyjne i zanim zaczęłam jeszcze przyjmować leki mi się pogorszyło....

Gość lauraaaa
A ile masz lat? Jak wyglądasz?

Gość szerlok houms
Jak nazywaja sie lekarstwa, ktore obecnie przyjmujesz?

Gość yyyhmyyy
nie wszyscy musza lubic sex, Ty nie i ok, po co na sile sie zmieniac. Poszukaj na necie kogos podobnego do siebie, sa stowarzyszenia ludzi aseksualnych. Zmienianie sie na sile spowoduje u Ciebie tylko depresje i stany lekowe.

Gość ksdkjshjdksjhd
Jestem brzydka..co ma wygląd do rzeczy? nie wszystkie kobiety jakie mijam na ulicy grzeszą urodą a facetów mają ;| Asentra

Gość szerlok houms
A sama sie nie zaspokajasz? Jakos nie chce mi sie wierzyc w to ze nie masz chcicy.

Gość ksdkjshjdksjhd
Nie i nigdy tego nie robiłam, to mnie nie kręci, wręcz przeraża a nie jestem religijna itd.