Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie/szczesliwa

Zakochana w... nauczycielu..

Polecane posty

Gość peedobeer
bo gdyby w szkołach uczyli same garbate staruchy, to by młode po nocach nie płakały :P

Gość nie/szczesliwa
pedobeer: Jesteś nieczuły! :) Nie wytrzymuję kiedy go widzę :(

Gość peedobeer
ten "twój" podobno też jest nieczuły :)

Gość nie/szczesliwa
pedobeer: Ten "mój: jak go określiłeś, jest miły i kochany, sympatyczny, inteligentny.. wymieniać dalej? :)

Gość peedobeer
... i stary :P

Gość kasiaa94
A raz myślałam, ze może ubieram się źle i poszłam do szkoły ubrana w miniówkę, obcasy, powiedziałam rodzicom, że mamy apel i muszę ładnie wyglądać :P I polazłam do szkoły, w połowie drogi musiałam sie wracam, bo nie mogłam już iść (obcas 10 cm). Może dobrze, że nie doszłam do szkoły, bo wyglądałam jak lafirynda :O

Gość nie/szczesliwa
kasia: Czego by nie robić oni i tak.. Poza tym strój to nie wszystko. Ja się normalnie ubieram. Ostatnio mieliśmy egzaminy. Ubrałam małą czarną i szpilki. Uśmiechnął się, życzył powodzenia. I tyle. Ale mi było miło. :) pedobeer: 35, nie 60. ;)

Gość kasiaa94
Wiem, wiem, ale gadać ze mną nie chciał ;) Próbowałam wtedy wszystkiego :D Pamiętam, ze kiedyś na w-f podczas rozgrzewki tak się nago gapiłam, że nie zauważyłam, iż wbiegam w słupek od bramki, powiem tylko, że bolało :O A raz cała klasa poszła na lodowisko, mamy takie fajne kryte, i tam się wywróciłam (walnęłam głową w lód) i zamiast się podnosić, to czekałam, aż on przybiegnie i mi pomoże, a on akurat w tym momencie nie patrzył! :O Musiałam sama wstać i powiedzieć, że stłukłam głowę :O

Gość kasiaa94
na niego miało być, a nie nago ;) Głodnemu chleb na myśl :D

Gość peedobeer
a jak będziecie już parą to będziecie po chodniku iść trzymając się za ręce?? :P

Gość nie/szczesliwa
kasia: Ajć.. Przykro mi... Wyobraź sobie co ja robię jak on omawia temat.. Siedzę w trzeciej ławce.. w środkowym rzędzie... :/

Gość nie/szczesliwa
pedobeer: Nie będziemy parą. Mam 16 lat!

Gość peedobeer
to się odurocz i będzie po wszystkim :)

Gość kasiaa94
Noo, dlatego się cieszę, że to koleś od w-f był :) Ale jakby mnie może matmy uczył, to też bym biegała i później łapała szóstki :D E tam, jeżeli kończysz gimnazjum, to zostało niewiele czasu ;) Później o nim zapomnisz, albo przynajmniej nie będziesz musiała na niego patrzeć codziennie.

Gość nie/szczesliwa
kasiaa: Moja ciocia długo tam pracuje, pomaga mu w obronie podyplomowki.. Będę się z nim widywać po gim.. :( Zresztą, ja chcę go widywać. pedobeer: To nie takie proste. Poza tym nie chcę.

Gość peedobeer
znajdź sobie inny obiekt zainteresowań i będzie po frytkach :)

Gość nie/szczesliwa
pedobeer: Ciekawe jaki? Moi rówieśnicy nie są interesujacy.

Gość peedobeer
no to chociaż tacy kilka lat starsi, ale nie od razu 19

Gość nie/szczesliwa
pedobeer: Ja nie chcę iść z nim do łóżka. Same sny później na lekcji "odbijają się" tym, że dziwnie na niego spoglądam... Na związki mam czas.

Gość peedobeer
no to nie ciekawie, jak odbija ci się na lekcjach... :P a tak serio to zupełnie się już pogubiłem, właściwie piszesz tylko po to żeby nam o tym opowiedzieć ??

Gość nie/szczesliwa
Nie. Pisałam o tym z Kasią. Ciebie nie wiem co tu "przywiało". Chciałam sie dowiedzieć, jak mogę inaczej na niego zacząć spoglądać, widzieć go w innym świetle.. Jak to zrobić.. Bez unikania jego osoby..

Gość peedobeer
inaczej, no chociażby jak na nauczyciela, który pewnie niewiele jest młodszy od twojego taty czy wujka :)

Gość nie/szczesliwa
Mój tata jest koło 60. Próbowałam - nie mogę.

Gość peedobeer
to pomyśl, że on sypiał już z niejedną dziewczyną, to może ci go obrzydzi

Gość nie/szczesliwa
To ma mi pomóc?

Gość peedobeer
a co mogłoby pomóc ??

Gość nie/szczesliwa
Nie wiem...

Gość jakoś tak
wszyscy mówią różnica wieku, a to tak naprawdę w miłości nie ma ŻADNEGO znaczenia. ktoś wcześniej napisał, żegdyby 35 letni kumpel powiedział, że przyjaźni się z uczennicą to by został wyśmiany. ok, może gdyby ona miała 16 lat, to z pewnością. Ale gdyby ona miała już 18-20 to by było normalne. przecież każdy wie, że facet im starszy, szuka sobie młodszej kobiety. ile jest związków wśród gwiazd, między którymi jest duża różnica wieku? (pazura i edyta zając ; urbańska i józefowicz ; przetakiewicz i kulczyk; a kamila łapicka i andrzej łapicki? między tymi ostatnimi jest 60 lat różnicy!) Więc o czym my mówimy... wiek, to najmniejszy problem, trzeba tylko ukończyć 18 lat, żeby to wyglądało w miarę normalnie. W oczy może kłuć to, że był to kiedyś nauczyciel tej dziewczyny, nic więcej, a po za tym i tak nie każdy może i musi o tym wiedzieć. 3maj się:)

Gość gość
Po zapoznaniu się z całym tym tematem i przeczytaniu całej konwersacji jestem ciekawa, czy po tych dwóch latach nadal jesteś nim zauroczona :) Jeżeli zauważysz komentarz proszę o odpowiedź.