Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 007blondyneczka

Miesiaczka,a ciąza !!!

Polecane posty

Gość 007blondyneczka

Mam pytanie jakia jest szansa poczecia dziecka,gdy ja uprawaialam sex z moim meżem w pierwszym dniu miesiaczki - czy jest to mozliwe ;/ ? ze doszlo do zaplodnienia ?? Prosze o oppinie

Gość sdfghjkl
ja mam b krótkie cykle 20-21 dni więc u mnie to mozliwe bo sluz płodny mam juz podczas miesiaczki

Gość ja pier...ll
mezatka a podstaw nie zna ..a wiesz co masz miedzy nogami czy tam tez nie zagladasz wez sie za ksiazki i odrabianie lekcji a nie ...meza bhuhaha

Gość zuza8555
no jak sie leje z Ciebie krew w duzej ilosci to chyba jasne ze plemniki tego nie przezyja..chyba ze nagle okres by ci sie skonczyl to wtedy jest ryzyko

Gość 007blondyneczka
Tak własnie jest w tym problem iż cykle mam 30 dniowe aczkolwiek robilismy to w 2 dzien miesiaczki a nastepnego dnia czyli 3 juz nie mialam okresu :( .A zazwyczaj @ mam 7 dniowy

Ja czytałam już na ten temat tyle postów i artykułów że głowa mała. I nigdzie nic konkretnie nie jest napisane. Wszędzie piszą że są to dni względnie niepłodne, ale w ciążę zajść jednak można...Ostatnio nawet czytałam wypowiedź jednej osoby która twierdzi iż pod czas okresu jeszcze łatwiej zajść w ciążę:) Chociaż słabo w to wierzę:) No cóż też mam ten sam problem co i Ty 007blondyneczka :) więc możemy razem czekać na wynik i zastanawiać się czy będziemy mamusiami:)

Autorko w Twoim wypadku jest to mało możliwe, gdyż Ty owulację masz najbliżej 12 dnia cyklu a najdalej 20, zależy ;) no a jak kochałaś się w 2 dniu cyklu to plemniki nie przeżyją 10 dni:) zajście w ciąże jest możliwe w sytuacji gdy ma się cykle poniżej 28 dni myślę. A i ktoś napisał, że ma śluz płodny w trakcie okresu... :D:D ja mam cykle ponad 30 dniowe a też taki mam, ale to nie ma nic wspólnego z płodnością, macica się oczyszcza, wydala śluz, krew.