Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4razy.po.5razy

boje sie ..pomocy!!!!!!!

Polecane posty

Gość 4razy.po.5razy

od kilku dni, moze z 1,5 tyg mam starszny smutek w sobie, nie wiem dlaczego....normalnie jestem bardzo wesola , towarzyska osoba, ale tak jak pisze ze od jakiegos czasu straszny dol mnie zlapal!!!nawet moje male dziecko mnie do niczego nie mobilizuje a teraz najgorsze... wczoraj snilo mi sie ze wypadaja mi wszystkie zeby!!!na reke, plulam zebami, byly normalne, bez krwi, szare, i tym snem zaintrygowana, zaczelam wszystkie dostepne senniki przegladac, we wszystkich pisze SMIERC!!!!! Ludzie sie wypowiadaja ze im ktos umarl z rodziny krotko po tym snie... do tego ten moj starszny smutek wewnetrzny, taka nostalgia, ciagle siedze i patrze sie w jeden pukt, nic mnie nie motywuje do niczego!!!ciezko mi bulke serkiem dziecku posmarowac, wody sie napic... co jest...napiszecie, bo sie boje :(

Gość tak sobie mysleeee
u mnie zeby oznaczaly zawsze jakas chorobe :(

Gość tak sobie mysleeee
tzn. jak mi sie zeby snily :(

Gość Alicja;p
przede wszystkim spokojnie. Sny snami ale nie zawsze oznacza ze to sie stanie. Mi sie snilo przed 3 dni z rzedu pozytywne testy ciazowe przeczytalam ze oznacza to ciaze u mnie albo u kogos z najblizszej rodziny i 4 mies mineło a tu nic , wiec wiesz spokojnie.

Gość 4razy.po.5razy
ale ten moj stan nie bierze sie z powodu tego snu!! ten stan mam juz od jakiegos czasu, nie wiem dlaczego, a wczoraj przysnily mi sie te zeby!! moze to depresja???Boze ale niby od czego????

Gość Alicja;p
moze sie znudzilas zyciem , na okrogło praca dziecko praca dziecko , no niewiem, oderwij sie od tego wyjdz gdzies z mezem , mysle ze przejdzie

Gość s6dsd5
ja miałam trzy razy tak, że nagle robiło mi się smutno bez powodu, same łzy napływały mi do oczu i po kilku godzinach dowiadywałam się, że ktoś z rodziny nie żyje :( najwyraźniej i najmocniej czułam to przed śmiercią dziadka

Gość s6dsd5
ale u mnie to było takie jakby "chwilowe", dwu - trzygodzinne

Gość 4razy.po.5razy
Boze, pamietam ze kiedy zginal w wypadku moj ukochany chlopak, milosc zycia, do dzis mi smutno, a to bylo okolo 10 lat temu, tez mialam starszny smutek w sobie, jakby organizm , dusza przygotowywala sie na cierpienie, hartowala, matko!!!tak wlasnie sie czulam!!! do tego te zeby!

Gość ajaajaj
a ja około 5 dni po takim śnie poroniłam:/ ale wcześniej śniły mi się wypadające zeby i na szczęscie nikt nie umierał.

Gość 4razy.po.5razy
ajaajaj, jestem w ciazy :( 2,5 miesiaca piszesz o tym poronieniu jakby to conajmniej grypa byla, przeciez to dramat!!!smierc dziecka, prosze cie nie pisz mi tak!!!!!!!!!!!

Gość natikomm
mi noc przed poronieniem snilo sie ,ze poronilam. duzo krwi ostatnio mojej babci i cioci snily sie koszmary-trupy,smierc itp. nawet moj zmarly narzeczony przysnil sie 10 letniemu kuzynowi i wolal NO CHODZ DO MNIE,CHODZ nie wiemy czy mu sie snil czy to na javie bo kuzyn opowiadal ze byl w tym pokoju,ze spal itp jakby na zywo minely 2 tyg i nic sie nie stalo ale jakis lek mam