Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OSCardka

plener na podlasiu

Polecane posty

Hej, szukam pomysłu na plener w okolicach Białegostoku lub w samym mieście. Odpadają jakieś pustostany, puste fabryki itp... Myślałam o jakimś pikniku, truskawki, szampan, jakiś fajny lasek lub łączka w tle. Ale jestem otwarta na inne propozycje:) Gdzie Wy miałyście lub zamierzacie mieć swój plener ślubny?

Gość Może to ci pomoże
OSCardka jesteś jakaś nie dzisiejsza. Teraz, aby być modnym koniecznie zdjęcia muszą być, w starej rozsypującej się fabryce, na jakimś peronie, torach i moście. Dobrze też poszukać rozpadającej się zagrzybionej kamienicy z odpadającą na klatce schodowej farbą olejną. Czym tło ohydniejsze tym będziesz modniejsza i będziesz wzbudzać zazdrość wśród znajomych, że znalazłaś w pełni profesjonalnego fotografa, który takie zdjęcia ci zrobił. Jeśli chcesz ,,byle jakie zdjęcia zrobione przez ,,amatora to polecam ci plenery Biebrzańskiego Parku Narodowego. Nasz fotograf zaproponował nam zdjęcia w Kopytkowie u właściciela Agroturystyki. Zdjęcia na tratwie i canoe płynąc Biebrzą. Zdjęcia w Dębnie przy zaporze i śluzie gdzie zaczyna się Kanał Augustowski. Na drewnianym moście w Goniądzu, z którego są przepiękne widoki Biebrzy z zachodem słońca nad torfowiskami. I na końcu Osowiec cześć twierdzy gdzie chodzi się bez przewodnika. Z Białegostoku to 45 min jazdy samochodem. Fotograf sam nam te miejsca zaproponował włącznie z dowozem do miejsc plenerowych.

Serdeczne dzięki za odpowiedź :) Faktycznie, może malo modna jestem ;) Właśnie o takie miejsca mi chodziło, jakie opisałaś. Trzeba by było tylko wcześniej je odwiedzićm coby wiedzieć co i jak. Kto był Waszym fotografem?