Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym wyjśc z siebie

Od jakiegoś czasu chodzą mi takie myśli po głowie ------->

Polecane posty

Cieprie pewnie na fobie społeczną i mam jeszcze kilka innych podobnych problemów. Oznacza to, że choc juz mam sporo lat nie miałam nigdy chłopaka, stronie od ludzi, nigdzie nie wychodze i wogole zawsze sam...... Jeśli chodzi o wygląd to jest dośc kontrowersyjny. Jestem piękna a zarazem brzydka, tzn., z przodu "piękna" z boku "bestia" - "piękna i bestia". Od obcych ludzi słyszałam komantarze w stylu "ma twarz anioła", "ma niesamowiete oczy", "ma wsobie to coś".......itp a także bardz przykre, jak "ona wcale nie jest taka ładna", "ma chorą cere", "ma dziwny nos"....tip. Kiedy pojawiam się w nowym miejscu zawsze zwracam na siebie uwagę, ogolnie jestem dośc wyrazista, pomimo iż ubieram się w taki sposób by nie rzucac sie w oczy, prosto i klasycznie. No i czasem mam ochote włożyc cos odważniejszego, nie mam na myśli stroju w ktorym będe miec biust na wierzchu. Chcialabym po prostu zaszalec z kolarami, zmienic styl, poczuc sie kobieco, wlozyc cos, co podkresli kobiecą urode. Niestety nie potrafie sie przelamac, skoro zwracam na siebie uwage bez strojenia to co staloby sie gdybym wlozyla np. seksowną sukienke i obcasy...Przyglądam sie ludziom, np. ostatnio znajoma, grubawa, niezbyt ładna wlozyla różowe rajstopy, obcasy i jakis sweter zakrywający tyłek! Poruszała sie swobodnie, nie krępowala sie. Zaczelam sie zastanawiac jak to by bylo gdybym to ja sie tak ubrala. Nie potrafie sobie tego wyobrazic, ludzie by chyba dostali skrętu szyji...a ja mialabym ochote schowac sie pod ziemie. Chcialabym choc raz w życiu ubrac sie inaczej. Jeszcze jestem w takim wieku, ze moglabym sobie na taki stroj pozwolic bo za około 3 lata kompletnie odpada. Nie mam niestety odwagii, gdybym moze miala kolezanke czulabym sie razniej, sama nie zrobie tego a tak bardzo chcialabym zaszalec.

bardzo mnie interesuje, czy jest ktoś, kto ma podobnie...tez chcialby zaszalec, ubrac sie jakos seksownie ale nie ma odwagii i nie jest w stanie sie przelamac!!!

nikt? tylko jak mam takie glupie myśli!!!

nie rozumiem twojego problemu;/ szukasz porady stylisty?;-) a komentarze to slyszysz takie same jak miliony osob wiec nie wiem dlaczego myslisz ze jestes wyrazista..

...chcialabym sie przelamac i choc raz w zyciu wyjsc na miasto ubrana seksownie ale nie potrafie sie odwazyc ...i własnie jestem ciekawa, czy jest ktoś, kto mam podobny prolbem, czy tylko ja jestem jakas dziwna