Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiiiuuunia

bestie nie ludzie!!!!

Polecane posty

Gość bestie to ludzie
kture żałuja zwierzeta a nie żałują ludzi pieska ci szkoda to nie szkoda bestia sie urodziła

Gość olineekk
mnie najbardziej przeraza znieczulica ludzka np post wyzej ! no masakra :O:O

Gość olineekk
wogole przeczytaj sobie w jaki sposob oni zabili ta dziewczyne jak ja torturowali jest to na 1 stronie ktos opisal !! a nie pier^dol

Zawsze mnie zastanawialo po co ludzie ogladaja takie filmiki? Tak was kreci przemoc? Jest masa filmow na ten temat, na pewno mozna cos sobie wybrac, a wiele tortur wyglada realistycznie. Po cholere patrzec na morderstwo prawdziwe? A potem glupio sie pytac po co to krecili i jak mogli? Po to by jeden z drugim potem pisal o nich i sie uzalal badz podniecal:O Nie wiem naprawde co jest takiego fajnego w ogladaniu realistycznych, prawdziwych zbrodni.

Gość olineekk
a moze po to zeby inni zobaczyli do czego ludzie sa zdolni bo nie, to nie jest film czy bajka tylko prawdziwe zycie! ale wiadomo lepiej zamknac sie na takie tematy i zyc w blogiej nieswiadomosci. Po za tym jak cie to nie interesuje to po co wlazisz na ten wątek i zasmiecasz go swoimi beznadziejnymi wypocinami

Gość kulturalny
Aniaxx i miska

Gość hfhddkd
po pierwsze do EwelinaEwa,a mamy udawac,ze nie ma tematu?1lepiej nie ogladac bo sa bestialskie?!fakt sa straszne,ale moze czas sobie uswiadomic do czego zmierza ludzkosc i wlasnie biernosc.najlepiej udawac,ze sie nie widzi i nie ma problemu! poza tym mysle,ze na prawde wiezienie to za malo,brakuje organow dla ludzi czemu nie wykorzystac tych zwyrodnialcow!!!!

Gość msdjojoj
ale te filmiki powinny nie ujrzeć światla dziennego z jednego powodu - czasami siedzą nad nimi godzinami dzieci nie pilnowane przez rodziców i robia sobie krzywdę w głowie - a potem wyrastają z nich kolejne bestie i tak spirala sie nakręca