Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna niepewna

Dlaczego on to robi ???

Polecane posty

Jestem z mezczyzna 4lata.Oboje mamy nieudane malzenstwa za soba.Poczatki byly wspaniale.Czulam sie kims wyjatkowym.Byly mile slowa,kwiaty.Dzis jest zimny.Nie stara sie.Kwiaty dostalam rok temu...

Gość Mró
Dlaczego on robi czego?

Nie chodzi o same kwiaty.Dla mnie wazne sa slowa.Jestem glodna milych slow.

Gość z dachu
Jest udowodnione naukowo, że tzw. chemia, motylki i te inne owady, trwają tylko 3-4 lata. Już Cię "zdobył" to co ma się facet wygłupiać. Teraz tylko musisz żyć szarą rzeczywistością, albo znów szukać innego, z którym przeżywać bedziesz fazę ekscytacji. Wybór należy do Ciebie.

Ja nie potrzebuje czegos wyjatkowego.Chodzi mi glownie o mile slowo przy porannej kawie..

Coraz czesciej mysle,ze jest z nami tylko ze wzgledu na naszego synka.Chialabym by traktowal mnie jak kobiete.Chcialabym czuc sie kochana.

Gość z dachu
To sobie włącz TV śnaidaniową, tam zawsze miło popierdują. Życie to nie bajka.

Czyli to ja mam nienormalne oczekiwania ? Wiem dokladnie,ze zycie to nie bajka.Tym bardziej mysle powinnismy byc mili dla siebie na codzien,nie sadzisz ?

Wczoraj przy rozmowie tak sobie rzucil,ze jestesmy oboje wolni...ja juz nie wiem co myslec.Mieszkamy 4 lata razem.:(

Gość z dachu
Oczywiście, że trzeba być dla siebie miłym. Ale może Ty za dużo wymagasz, może On na dłuższą metę męczy się adorowaniem Ciebie, wróciła szara rzeczywistość i nie ma takich potrzeb jak Ty. Spróbuj na spokojnie porozmawiać, powiedzieć, że od czasu do czasu mógłby kupić Ci jakiś wiecheć i powiedzieć kilka miłych słów, ot tak bez wyrażnego powodu. Faceci są prości, trzeba im kawę na ławę. :D

Gość czarnaczapka
jedna juz sie z nim rozwiodla, nie wiesz moze czemu?! moze wlasnie dlatego ze nie spisal sie jako facet, nie byl mily i nie robil tych wszystkich rzeczy an ktorych ci zalezy

Ja sie spytalam wczoraj co to znaczy,ze jestesmy wolni.?On sobie poszedl spac.Nie wiem juz co mam myslec.

Zaczynam dziwnie czuc sie.Nawet juz nie wiem czy jestem w zwiazku.Chyba nie,po jego wczorajszych slowach. Buduje we mnie zlosc i nienawisc.

Gość myślę,
że on szykuje sobie drogę ewakuacyjną. niestety, często faceci tak robią. on chce się wymiksować i tyle.

Gość z dachu
My Ci nie powiemy co masz myśleć :-P , można przypuszczać, że miał na mysli to, że skoro tak Ci źle w tym związku, skoro jesteś taka nieszczęśliwa to .... droga wolna, możesz odejść i szukać szczęścia gdzieś indziej , z kimś innym. Tak mnie się wydaje, ale Ty go znasz najlepiej, w końcu przez 4 lata można już kogoś troszkę poznać.

Ja wcale nie zamierzam szukac szczescia gdzie indziej.Przeszkadza mi,ze czuje sie tak niepewnie.Wle by sobie odszedl jak tak ma byc dalej.Przynajmniej bede wiedziec na czym stoje !

Gość z dachu
To zamiast wypisywać tu swoje żale, porozmawiaj z nim o tym co czujesz. Kafeteria za Ciebie tego nie załatwi. Czyżbyś się bała?

Gość myślę,
ale on nie powie ci tego wprost, właśnie o to tu chodzi. facet ma już dosyć, chce odejść, ale jednocześnie brak mu odwagi, żeby wprost ci to zakomunikować. nie chce być tym odpowiedzialnym za zerwanie związku. więc robi tak, żeby ty nabierała coraz większych wątpliwości dotyczących jego osoby- prowokuje cię do właśnie takich domysłów. ograniczenie czułości, dziwne uwagi rzucane mimochodem, izolacja- to standardowe praktyki :O

Rozmowy nic tu nie daja.On zachowuje sie wtedy jakby nic nie rozumial.Dziwnie jest tak rozmawiac..Nie powiem mu przeciez zachowuj sie tak i tak,badz mily...skoro domyslam sie,ze moze mnie nie kocha.

Tak jak pisalam oboje bylismy juz w zwiazkach malzenskich. Teraz oboje probujemy szczescia bez papierow.Ja nie chce malzenstwa.Nie czuje sie jednak bezpiecznie i stabilnie.

Gość chłopaczyna
A może by tak szczerze pogadać o tym z zainteresowanym?? :P;)

Gość skadi
moze sie toba juz znudzil i nagle gada, ze przeciez jestescie oboje wolni, albo pojawil sie na horyzoncie jakis nowy obiekt zainteresowania i facet powoli sie wycofuje...

Gość Michaszko
Radze Ci kobieto jako typowy facet zostaw go bo i tak jak to powiedziec z tej maki chleba nie zrobicie :] On Cie zostawi i tyle