Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiara_nadzieja

Kedzierzyn, Brzeg i dobry gino.

Polecane posty

jest ktos z okolic Kędzierzyna-kozla lub Brzegu, jestem w ciazy jest zagrozona i potrzebuje naprawde dobrego ginekologa:( pomozcie mi.

Gość ja jestem z brzegu
Doktor Kelm i Dutkowiak - obaj prowadzą prywatne gabinety, Kelm ma świetne opinie, Dutkowiak także z tym, że jest takim milczkiem trochę. Natomiast sprzet ( medyczny :P ) ma o wiele lepszy niż Kelm..

Gość ja jestem z brzegu
moją ciążę prowadził Dutkowiak, od połowy miałam nakaz leżenia. Wszystko co powiedział sprawdziło się - że będę miała chłopca, że dziecko ma 2x owiniętą pępowinę i że prawdopodobnie przegapię pierwszą fazę porodu, bo stawiała mi się macica od samego początku. Rzeczywiście tak było , przyjechałam do szpitala z pełnym rozwarciem a skurcze zaczęły mi się od razu od 5 minutowych i trwały bardzo krótko

JA TEZ JESTEM OBECNIE W bRZEGU I WLASNIE CHODZE PRYWATNIE DO KELMA TZN BYLAM U NIEGO NA PIERWSZEJ WIZYCIE NA KTOREJ POWIEDZIAL ZE JESTEM W CIAZY JEST ONA ZAGROZONA, DLATEGO CHCE SIE DOWIEDZIEC CZY JEST TO DOBRY LEKARZ... BO BOJE SIE A NIE CHCE TRAFIC DO JAKIEGOS "DUPKA" ZDARZA SIE I TAK...

Gość ja jestem z brzegu
Kelm ma same pozytywne opinie i takie fajne podejście do pacjentek. Poza tym jest to doktor nauk medycznych, czyli wiedzę ma wiekszą. Ja chodziłam do Niego po porodzie, zawsze wszytskie pięknie tłumaczył, nie śpieszy się itd.Mojej chrzestnej prowadził całą zagrożoną ciążę, tzn ona nie mogła donosić zadnego dziecka, poroniła wiele razy. Leżała w szpitalu 7 miesiecy i Kelm prowadził ją aż do konca i tylko dzięki Niemu ( jak sama mówi ) ma swoje jedyne dziecko