Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania28ania

ważne pytanie, nowa znajomość

Polecane posty

Gość ania28ania
001, czemu zakładasz, że po kilku nocach straci zainteresowanie i entuzjazm? no ale fakt,jest to możliwe. nie widzi mi się przekonywanie o o tym. kiedyś to inaczej wyglądało, widziałam, że nie myśli tylko o jednym, wspominał zimą, że jak zrobi się cieplej to sobie wyjedziemy w góry, jakieś wypady, koncerty, kino, a teraz jak kamień w wodę.

Gość 001
ania, ja niczego nie zakładam, pisze tylko, ze w razie gdyby, jakoś przeżyjesz przecież :)

Gość pistacjaaa.,.,,.
jasne, przeżyję, ale to nic przyjemnego rozminąć sie z oczekiwaniami

Gość chłopaczyna
Wiosna przyszła, po prostu!!;) Może oczekuje, że to Ty go w jakiś sposób zachęcisz, sprowokujesz do tego zbliżenia??

Gość polinezyjakaka
baba 28 lat a zachowuje sie na 12.... naczytalas sie jakichs romansidel? naogladalas seriali? to ze nawet masz takie marzenia romantcyzne to nie znaczy ze musisz tak je mielic i walic nimi w taki sposob...bo to sie niedobrze robi... jetses infantylna jak mozna kolesiowi odpisywac "nie przyjde do ciebie bo wiem ze chodzi ci tylko o jedno" wez sobie go daruj i dorosnij

Gość ania28ania
odpisałam mu tak jak na to zasłużył.wkurzyłam się i on dobrze wie,nic odkrywczego.

Gość czarnaczapka
daj se z nim spokoj i tyle

Gość ania28ania
on mi wyraźnie powiedział, ze może ma już dosyć tych nieudanych prób, ze może on jest wyjątkiem od reguły, że jego to nie kreci,a może nawet zniechęca, czy zastanowiłam się nad tym. wyraźnie pisze tylko sexie

Gość ania28ania
bo pokazuję facetowi, że go przejrzałam i wiem o co mu chodzi to mam 12 lat????? durne

Gość tez takiego raz mialam
na drugim spotkaniu zaczal mnie rozbierac, ja odmowilam, a on dalej swoje, niby dal spokoj ,ale tyle go widzialam.. a to,ze seks musi byc po max 4 spotkaniach to jakas bzdura, ja z moim z ktorym jestem rok poszlam do lozka chyba grubo po 10 spotkaniach

Gość ania28ania
czyli wyświadczyłaś tamtemu tylko przysługę:) ten "mój" to na drugim spotkaniu wyjął siusiaka i błagał, żebym mu polizała, a ja nie chciałam,a on swoje, całujemy się a on mi głowę do krocza zsuwa. komiczna ta sytuacja była,nie wiedziałam co myśleć straciłam ochote na wszystko..........w żart to obróciłam,ale siedzi to we mnie

Gość migotka900008
ja mam 22 lata, nie jestem dziewica, ale nie wyobrazam sobie isc do lozka z facetem po miesiacu znajomosci, chocbym sie spotykala z nim kazdego dnia...znalam "lepiej" kilku facetow i u mnie np to trwa, a pozadanie i chec na cos wiecej rodzi sie u mnie kiedy poznam druga osoba, kiedy zaczyna mnie fascynowac, kiedy ja dobrze znam...moze to glupie, ale taka jestem. moze pol roku nie, ale tak 4-5 miesiecy chyba by mi zeszlo zebym sie zdecydowala na seks....zreszta nie wiem, nie mam teraz sytuacji ze spotykam sie z kims nowym. i pewnie zalezy to od danej sytuacji, osoby, wiec nie wiem jak realnie by to wygladalo teraz. Autorko, to nic ze masz 28 lat, jesli nie chcesz isc z gosciem do lozka, czujesz ze nie jestes gotowa, to tego nie rob! bo to bez sensu. a z tego co piszesz to ten Twoj facet jakis dziwny

Gość migotka900008
a z tym siusiakiem to serio??? masakra....w takim razie nie rozumiem Cie, dlaczego Ty sie z nim spotykasz

Gość o mezu mozesz pomarzyc
nie to z tym kutasem to chyba podszyw :O

Gość ania28ania
serio:) przymknęłam na to oko... poczucia humoru mi nie brakuje,ale potem jak zaczęłam o tym myśleć, to właśnie mnie do niego zgorszyło, jednak łudzę się, że on taki nie jest....on jest bardzo śmiałą osobą, potrafił mnie przytulić pocałować w najmniej oczekiwanym momencie, nosić na rękach, nie obchodzi go czy ktoś się gapi, tak spontanicznie,,,to mi się w nim podoba. ale może i w stosunku do innych koleżanek też jest taki... pamiętam jak raz na weselu gdy razem byliśmy, poszliśmy na górę do hotelu i był pusty otwarty pokój, fakt byliśmy wstawieni i on chciał się bzykać, a ja powiedziałam, że nie teraz, że zaraz jedziemy i co on wyprawia.....to powiedział, że innej okazji może nie być, wtedy to już przelało czarę goryczy.....na poprawinach nawet ze mną nie zatańczył..

nawet nie wiesz jak bardzo mi przypomina tamtego :D nie warto, olej go 🖐️

1). Nie ludz sie, on taki jest 2). Mozliwe ,ze dla innych kolezanek tez jest taki otwarty :) Ten "moj" byl i to bardzo

Gość ania28ania
wiem, nawet w Wielkanoc nie zaproponował mi wyjścia na imprezę, mimo, że był w moim mieście w klubie i dobrze się bawił. ale pewnie to też po tym, jak mu dopiekłam tym pogotowiem seksualnym. ale i bez tego faktu też by tak było. teraz w najmniejszym stopniu nie żałuję, że nie doszło do seksu...po prostu miałam nosa, jakieś przeczucie, żeby poczekać

Gość typowy palant
dobrze to okreslilas, tez bylam kiedys takim pogotowiem.. traktowal mnie jak darmowa dziwke. Trzeba uwazac, od tamtej pory facet musi pokazac ,ze mu zalezy na mnie ,a nie tylko na mojej dupie :) pozdrawiam

Gość ania28ania
olewam go już na całej linii. już to zrozumiałam . trudno-jego strata. dziękuję za wszystkie głosy i opinie w sprawie:) pozdrawiam:)))

Gość ania28ania
dokładnie, głosie powyżej:) jak się spotykalismy to mi tylko gadał jaki mam zajebisty tyłeczek i jaką ma ochotę. no fuck! niech własnie pokaze, ze mu zalezy, kwiatka przyniesie z łąki, nie chcę rózy i wystawnych kolacji....poszukam mężczyzny, nie palanta:) pozdrawiam:)

Gość eleleke
Ania28 i o to wlasnie w tym chodzi.Liczy sie spontan,a nie wyrezyserowane spotkania 🌼

Gość ania28ania
tak właśnie, marzy mi się z fajnym facetem wypić wino na łące, może znajdę takiego amatora :D

Gość eleleke
moze byc wino,piowo wodka.Moga byc spontaniczne pocalunki etc.Daleko masz ta lake?:P

Gość ania28ania
w sumie to za oknem :))))) i lasek,ale można znaleźć bardziej ustronne miejsce kawałek dalej:)

Gość im starsze tym glupsze
aniu jestes glupia jesli facet dal ci do lizania kutasa ,a ty sie zastanawiasz nad jego intencjami..ale faceci wuczuwaja idiotyzm na kilometr dlatego bylas idealnym obiektem na darmowe ruchanko

Gość eleleke
ania28 a w jakim miescie,ta laka?:)

Gość ania28ania
tak,może i byłam głupia, i naiwna...... a może tak go podniecałam, że nie mógł już wytrzymać? facet zachowywał się idealnie, do czasu, aż mi pokazał co potrafi. pozory mylą ale już nie jestem taka.

Gość ania28ania
bo to zawsze zawinić musi kobieta........ takie stereotypy panują.

Gość eleleke
ania28,wcale kobieta nie jest winna temu ze podnieca faceta:)