Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izaaaaaaaaaa

kiedy urodze :-(

Polecane posty

Witam Was Kochane.Moj termin porodu minął 22 kwietnia z okresu,z usg mam termin na 3 maja,poniewaz miałam długie cykle.W sobote odszedl mi czop śluzowy i do dzisiaj nic zadnych skurczow nic.Byłam juz w szpitalu w sobote,robiono mi ktg ale cisza.Jak myslicie kiedy urodze?

Gość cerrutin
jutro o 13.42 i 58 sek :o

Gość ten czop to nie musi
oznaczac zaraz porodu , on moze odejsc nawet 2 tyg przed porodem :) wiec tym bym sie az tak bardzo nie sugerowala z terminu @ juz czas minal , ale wg usg masz na 3 maja a kiedy urodzisz ? tego ci nikt nie powie , urodzisz wtedy kiedy dziecko bedzie gotowe , radze nie pchac sie na porodowke na chama :P ... poczekaj masz czas a do 3 maja jeszcze troche jest :) poczekaj na skurcze regularne badz wody :)

kiedy to nie wiadomo ale jak ja lezalam w szpitalu juz po terminie i zadalam to samo pytanie poloznej to mi odpowiedziala ze "spokojnie, urodzisz, jeszcze nie bylo takiej ciazy co by sie nie zakonczyla" :) ja mialam termin na 29 kwietnia a urodzilam 9 maja - 10 dni po terminie :) i jak juz byl ten 29 kwietnia to myslalam sobie - ok 2 tyg max i mala juz na 100% bedzie na swiecie :)

Gość kiedyś na pewno urodzisz ....
.... chyba że jesteś słonica to będziesz w ciąży jeszcze rok :)

i jeszcze ci powiem ze jak stawilam sie tydzien po terminie do szpitala i badal mnie moj lekarz prowadzacy to tylko kiwal glowa i smial sie ze ja to chyba na Boze Narodzenie urodze bo tu ani widu ani slychu porodu (brak rozwarcia, brak skrocenia). mialam porod wywolywany i jakos tam poszlo :)

Gość Wezyreks
Skurcze przyjdą w najmniej oczekiwanym momencie :) a urodzisz 2 lub 3 maja coś mi się tak zdaje....

Gość a co to ten czop?
A co to jest ten czop, bo brzmi obrzydliwie :)

Gość z rozwarciem Mozna
chodzic i 2 tygle,to nic nie znaczy. nie ma co kombinowac, tylko poczekac. tez sie nie moglam doczekac. ja rozumiem, ze ciaza pod koniec jest uciazliwa:/ ale trudno, swoje trzeba odcierpiec. a wywolywania nie polecam! boli jak ch..

Gość patiijaaa
moi drodzy jeśli ktoś z was ma problemy z uwodzeniem to serdecznie polecam kursy prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają bardzo szeroki wybór szkoleń, ja akurat skorzystałam z kursu Alpha Female i jestem niesamowicie zadowolona z efektów w końcu czuję, że mogę poderwać każdego i korzystam z tego na co dzień naprawdę warto www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość po 35 tce
hahahaha dobre :D nie mam co robic tylko chodzic tu i tam i podrywac jak jakas wywloka tez masz ambicje kobieto...

Gość sceptyczna żona
a czemu pytasz o oddział septyczny?? z tego co wiem to niczym się nie różni taki poród :) persole tylko bardziej uważa na możliwość zakażenia i jest bardzioej sterylnie...

Gość ju urodziłam
10 dni po terminie