Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sf5y598090-9-

Moja sytuacja, przeczytajcie

Polecane posty

Gość sf5y598090-9-

Nasz związek to był jeden wielki nie wypał, ciągłe kłótnie, sceny zazdrości i tak dalej.Odchodziliśmy od siebie już parę razy i za każdym razem powroty bo jednak była miłość.Raz po większej kłótni daliśmy sobie spokój i ona wtedy poznała faceta do którego poszła, oczywiście przy mnie cały czas utrzymywała że to koleżanka u której pracuje i tak dalej.Po jakimś czasie dowiedziałem się prawdy i zaczęło się, ciągle kłamała i mnie olewała dla tego faceta.Ja chciałem żeby wróciła do mnie po swoje resztę swoich rzeczy, żeby skończyć to raz na amen albo żeby wróciła i spróbujemy wszystko od nowa.Po sześciu miesiącach gówna, w końcu wróciła ale wiadomo że było ciężko i to już nie to samo bo przecież była z innym, uprawiali seks razem i chuj wie co jeszcze.Przez pierwsze parę dni było cudownie, ale nagle oczywiście znowu zaczęło się to samo.Ona jak zwykle przesadzała z scenami zazdrości, nie oglądaj tv, odwracaj się na reklamach z panienkami, nie czytaj gazet w kiblu, nie mów koleżanką cześć i tak dalej.Wkurwiło mnie to niemożliwie jak po takim czymś ona może tego oczekiwać.Ja przez ten okres w którym ona odeszła poznałem dziewczynę z którą miałem kontakt tylko i wyłącznie przez internet bo daleko od siebie mieszkamy.Oczywiście ona nagle sobie zażyczyła że mam z nią ten kontakt od tak sobie zerwać, nie zgodziłem się na to .Chciała żebym znowu całe życie podporządkował jej i jej zachcianką.Znowu były kłótnie, dowalanie, beznadziejne fochy aż pewnej nocy powiedziałem dość kurwa !, koniec z tym, koniec z nami.Pierwszy tydzień minął tak że nie odzywaliśmy się do siebie, w kolejnym zaczęły się dowalanie z jej strony, upokarzanie mnie, rozwaliła mi sprzęt muzyczny, wylała na mnie wódkę z colą, zalała ściany i prawie kompa tylko temu że miała focha bo kiedy ona się dupczyła z innym to ja rozmawiałem przez gg z koleżanką.Trwało to jeszcze dłużej aż w końcu zaczęła płakać, czytać nasze stare listy, kartki i tak dalej, zaczęło się wielkie wypominanie i wspominanie tego co było.Jak zwykle to samo a ja już mam kompletnie dość, kocham ją bo nie da się kogoś przestać kochać po tylu latach wspólnego życia ale jak mam żyć z człowiekiem który Cię nie szanuje, rozkazuje i chce na siłę zmienić ? przecież tak nie idzie żyć i powiedziałem że nie dam się wkopać w to kolejny raz.Lepiej chyba żyć samemu i mieć spokój niż żyć z kimś komu ciągle się nie pasuje, komu ciągle nie można dogodzić i tak dalej.Czy ktoś jest lub był w podobnej sytuacji ?

Gość Piękna mloda i bogata
TO zacznij myśleć i się uwolnij od tej wariatki! My Ci potrzebni do tej decyzji nie jesteśmy. W ogóle jak możesz się tak nieszanować? Musisz mieć straszne kompleksy skoro z taką "dziadówką" caly czas jesteś! Gdyby mnie partner w taki sposób traktowal - najpierw bzykanie z inny, potem sceny zazdrości, nieszanowanie itd to bym nie musiala histeryzować na forum tylko pogonilabym gdzie raki zimują... Szanuj się!!!!!

heh w ogóle to niesamowite jak możesz tolerować w swoim domu "dziwkę" która sypiala z innym:D Popatrz opiektywnie co w ogóle robisz! Widzisz to??? A teraz nazwij siebie kim jestes??? IDIOTĄ!!!! Jezzuuuu wierzyć się nie chce..

Gość sf5y598090-9-
ona twierdzi że puszczała się z nim i mieszkała tylko dlatego żeby na siłę o mnie zapomnieć bo za mocno mnie kochała.

Gość Anka .@
Ja byłam. Bałam się po rozstaniu w nocy żeby nie wszedł do domu zamykałam drzwi zmieniłam nr tel na do widzenia dostałam w twarz. Też zdradzał wychodził po 21 że niby kolegę odebrać. Ciągle grzebał w moim tel laptopie skrzynki wiadomości czytał ale stwierdził że to za mało że on rząda biliogów z kim rozmawiałam. Też miałam przyjaciela na gg wiadomo obcemu łatwiej swoje żale mówić. Oskarżał o zdradę a nigdy nie zdradziłam. A on tak. Mówił że jestem przychicznie chora bo wystawiłam mu rzeczy żeby zabrał. O kłótniach nie wspomnę szantażąch że jak go zostawię to się zabije. To już przeszło 2 lata po tym jest mi dobrze bo się uwolnilan wreszcie. A na myśl o tamtych chwilach mam dreszcz

Mnie też irytuje, kiedy on się odwraca na reklamy z gołymi babami itp;p Ale nie zdradziłam go... Nie daj tak sobą manipulować chłopie:) Zachowaj się jak facet i bądź dla niej bezwzględny, nie szukaj w sobie winy skoro okazała się taką dziwką.

"puszczala sie żeby zapomnieć" ha ha ha a co Ci kretynie miala powiedzieć???? Wierzysz w to???? Zresztą pomyśl.. Nawet gdyby tak bylo, to potrafisz jej zapomnieć , że przyjmowala obcego czlonka?:D Że po tak krótkim czasie on ją mial??? Że każdy kto Cie bedzie mijal na ulicy będzie mowil "idzie rogacz"????? Nie stać Cię na normalną dziewczyne??? Jesteś aż tak slaby???? Bądź facetem i pogoń tą psychopatkę..

Gość sf5y598090-9-
Właśnie chodzi o to że ja w to nie wierzę jej bo nie jestem przecież głupi.Tutaj chodzi o to że mimo tego całego gówna ja mam w sobie jakieś resztki człowieczeństwa i jeszcze żal mi jej że ona płacze i się zamartwia mimo tego co zrobiła.Wiem jestem pierdolnięty no ale co ja mogę za to że z takim sercem i mózgiem się urodziłem ;/

Gość Monika_83
Jakbym czytala swoją historie!..ale ja w końcu odeszlam od mojego faceta w którym byłam bardzo zakochana!po ten jeszcze przez pól roku blagał abym wrociła ale powiedziałam sobie Ze to już definitywnie koniec i żebym miała niewiadomo jak cierpieć to do nieego nie wrócę! Bo wiedziałam ze nadal będzie tak samo! I teraz nie żałuje tego! Nie długo po rozstaniu poznałam cudownego faceta który obecnie jest moim mężem i mamy już tez super synka!

Gość vvv...vvv...
znajdz w sobie sile i uwolnij sie inaczej oboje zniszczycie sobie zycie, a tak przez chwile bedziecie cierpiec a potem kazde pojdzie swoja droga... jeszcze macie szanse znalesc prawdziwa milosc, bo to co teraz tworzycie miloscia napewno nie jest a moze jedynie przywiazaniem. mialam podobna sytuacje, 7 lat takiego zwichrowanego zwiazku, tez trudno bylo odejsc, ulozyc sobie zycie na nowo samemu, byly poworty lzy i wkolko to samo, az wkoncu kazde poszlo w inna strone. po roku kazde z nas juz mialo nowych partenrow, i dopiero teraz wiemy co to milosc... ciezka droga przed toba ale badz silny i nie daj sie szantazom emocjolnalym, bo to toksyczny zwiazek ktry wypala was....