Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona125

czy to są objawy jakiejś choroby?

Polecane posty

Gość zamyslona125

2 miesiące temu byliśmy z naszą klasą za lodowisku i kolega mnie wywalił i upadłam na kość ogonową i do tej pory gdy wstaje , siedzę lub siadam boli mnie le to jest inna sprawa. Od jakiegoś czasu zauważyłam że wszystko mnie boli ... od kilku dni bolą mnie stawy w kolanach. I tak ogólnie jak siedze to musze co chwila zmieniac pozycje bo coś mnie boli . wczoraj i dzisiaj bolało mnie w płucach , nie wiem co jest przyczyną tego wszystkiego a jestem jesscze w bardzo młodym wieku. Czy znacie jakiegoś specjaliste z którym mogłabym porozmawiać przez internet?

Może wydać Ci się to dziwne ale bóle np. pleców czy ud to objaw miesiączki, a kość ogonowa będzie bolała Cię jakiś rok po upadku. Miałam to samo, tylko, ze nie na lodowisku a w domu.

a czemu przez internet? powiedz o wszystkim komus doroslego i do internisty, on juz ci da odpowiednie skierowanie

Gość zamyslona125
a nie da się czegoś zrobić żeby nie bolała kość ogonowa? bo musze być sprawna fizycznie bo jeżdże na zawody itp. Pewnego razu myslałam że nie dam rady już z tego bólu

Gość zamyslona125
mówiłam o tym ale mama to zignorowała i jeszcze powiedziała że boli i bd Cb jeszcze bolało i to długo (z takim ironicznym usmiechem) :( czy uważacie że matka kochająca swoje dziecko powinna tak postępować?

Gość zamyślona125
nie jestem hipochondryczką tylko zawsze ja w domu jestem pomijana nie wiem dlaczego :( zawsze ten najlepszy i święty to jest brat a ja to jestem takie zero jakbym nikogo nie obchodziła i mama widzi to ze mnie boli pewnego razu to z trudnością chodziłam a ona jeszcze mi kazała robić jakies rzeczy które powinien wykonać mój brat a on siedział na komputerze w grach..Nie mam jak iśc do lekarza bo sama nie pójde bo mama potem mnie skrzyczy że poszłam niepotrzebnie i nic nie powiedziałam ze ide. Jakiś czas temu byłam w przychodni żeby podbić karte zdrowia sportowca i wyszłam z domu i już byłam blisko przychodni i zapomniałam się zapytać mamy czy powiedziec że mnie boli i zadzwoniłam do niej a ona powiedziała żeby nic nie mówi bo co oni na to poradzą. A co do diety to zdrowo się odżywiam ale postaram się jeść jeszcze więcej warzyw i owoców ;)

Gość siri
A ile ty masz lat? O wszystko sie nie musisz pytać mamusi zwłaszcza ,że ciebie ona tak traktuje ...sama zadbaj o siebie, idz do dr rodzinnej a na zawody musisz chodzić?! Sport nie zawsze jest zdrowy, zwłaszcza ten wyczynowy, weż sobie zwolnienie od sportu i nie przejmuj się tym wszystkim a zwłaszcza taką mamusią...Jest taka i niech sobie będzie ...ty nie jesteś już przedszkolakiem więc dorastaj szybko i bierz swoje życie we własne ręce! Dasz sobie radę tylko sie nad sobą nie rozczulaj! A braciszek to pewnie jest niezle uzależniony od gierek komputerowych i jeszcze będzie z nim ,,wesoło", ale to nie twój ból.Trzymaj sie dziwczyno! Pozdrawiam cię serdecznie !

Gość zauroczona:):)
idz do ortopedy moze uszkodzilas nerwy

Gość zamyślona125
"A ile ty masz lat? O wszystko sie nie musisz pytać mamusi zwłaszcza ,że ciebie ona tak traktuje ...sama zadbaj o siebie, idz do dr rodzinnej a na zawody musisz chodzić?! Sport nie zawsze jest zdrowy, zwłaszcza ten wyczynowy, weż sobie zwolnienie od sportu i nie przejmuj się tym wszystkim a zwłaszcza taką mamusią...Jest taka i niech sobie będzie ...ty nie jesteś już przedszkolakiem więc dorastaj szybko i bierz swoje życie we własne ręce! Dasz sobie radę tylko sie nad sobą nie rozczulaj! A braciszek to pewnie jest niezle uzależniony od gierek komputerowych i jeszcze będzie z nim ,,wesoło", ale to nie twój ból.Trzymaj sie dziwczyno! Pozdrawiam cię serdecznie !" mam 13 lat. mimo tego że jestem jeszcze bardzo młoda dużo już w życiu przeszłam. miałam trudne dzieciństwo , co prawda to dalej je mam. nie jest ławto tak iśc do lekarza bo potam bd miała prawiony jakiś jeb*ny morałi ochrzan . przez życie staram się iść z podniesioną głowa ale już nie wytrzymuje. nie mam nigdzie wsparcia. w tym roku za dużo na sb wziełam ale na szczęście z początkiem czerwca wszystko to na sb wzięłam i czego nie ogarniam się skończy.