Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edek z mazowieckiego

Młode dziewczyny to straszne nudziary i pustaki :((

Polecane posty

Gość edek z mazowieckiego

Bylem na sporej liczbie randek... mam wrazenie ,ze mądre kobiety są jedynie w filmach. To jakis horror ! Wokol same kretynki i niedorozwoje :O Nie potrafią rozmawiać , zresztą nie mają o czym , rozmowy na gg przypominają konwersacje z komputerem który został zaprogramowany , pytanie=odpowiedz bardzo lakoniczna i guupia z masą durnych emotek . W realu? Tragedia . Jedna jęczy ze chcialaby byc piekna ,bogata sratatata , druga chciclaa zebym przyjezdzal po nią pod szkole ( ja mialem wtedy 22 lata, ona 17) , inne nie maja nic do powiedzenia ,jedynie to co było w TV : You can dance i inne pierdoły dla zjebanych ludzi. Pytam się Was ... Jak te kretynki konczą szkole ?studia? Jak funkcjonują w swiecie? Bo mam wrazenie ,ze wiedzę ksiązkową moze i mają ,ale inteligencji za grosz :O Nie wiem jak to wyglada wsrod starszych, pewnie nie lepiej . Spotykalem się z 16-23 latkami

Gość im starsze tym glupsze
u 30+ nie lepiej 🖐️

Gość yu878y
Hehe witam w klubie ! mama te same doświadczenia, spotykałem się z dziewczynami w przedziale 17-25 lat i w ciągu ostatniego roku było to jakieś paręnaście spotkań.Na gg rozmowy takie same, większość z nich miała jakieś problemy emocjonalne, zero zainteresować, hobby, niczego..Gadka na temat nowego telefonu, iPOda już mi dupą wychodziła. Też marzę o inteligentnej dziewczynie, spokojnej i opanowanej.Takiej z którą pogadam o wszystkim, która kocha życie i zwierzęta.Niestety takie dziewczyny tylko w filmach :)

Gość Wsrod starszych duzo lepiej
:) nie wiem ile masz lat, bo ja 35. Spotykalem sie z paniami w wieku 20-37lat i najlepiej dogadywalem sie z tymi kolo30, troche przed. Ale 20-latki to jakby inne pokolenie z kosmosu, inna bajka, tak jak mowisz pustaki i do tego z przebiegiem. Choc z 2ej strony kuzynka ma 22lata i jest normalna, a zona brata to 31letnia pusta blachara. W kazdym razie 30 gora!

,,Pytam się Was ... Jak te kretynki konczą szkole ?studia? Jak funkcjonują w swiecie?'' sama tez się nad tym zastanawiam znam takich dosyć sporo jedna nie rozróżnia chyba kółeczka od trójkąta bo nigdy nie wie do jakiej toalety wejść

miła jak zawsze, IQ to zdolność przyswajania wiedzy i funkcjonuje autonomicznie względem inteligencji emocjonalnej. to, ze ktoś ma same szóstki nie oznacza, ze nie może być kretynem.

Gość Anka .@
Ja mam 22 lata nie oglądam you can dance nie interesują mnie pierdoly o nowych technicznych gadżetach, nie przesądzam z makijażem mam cele marzenia nie mam kompleksów faceci mnie zostawiali ale nie żale się całemu światu. Spontaniczna i otwarta. Wszyscy mówia że inna niż moje pokolenie. A może chłopaki nie szukajcie dziewczyn na czatach i portalach randkowych tam to raczej sami ludzie szukający pocieszenia wiem bo faceci właśnie tacy tam są więc myślę że i dziewczyny. Desperatki może.

Nie wszystkie młode dziewczyny to kretynki... narzekasz na to że że głupio piszą na gg i wysyłają tysiące bezsensownych emotikonów? a powiedz czy to mądre żeby dziewczyny tylko na gadu-gadu szukać? te puste dziewczyny może są takie dla tego że nie mają pasji albo szukają akceptacji otoczenia. A tak wogóle to po co szukać na siłę? sama się znajdzie jak tylko przestaniesz pomagać szczęściu. powodzenia.

Obawsiam sie, ze autor nie generalizuje. Fajnych, wartosciowych dziewczyn jest jak na lekarstwo. Wiekszosc tepa, skoncentrowana na swoim wygladzie, bez zainteresowan. Co zreszta dobrze widac na tym forum. Inna rzecz, ze z facetami tez nie jest lepiej: wyskoczyc na impreze, napic sie, przeleciec, w wolnych chwilach pograc na kompie.

bo dzisiaj to i czasy są jak w you can dance, trzeba się umieć lansować sprzedać a czy to z inteligencją coś wspólnego ma to już inna sprawa

miła jak zawsze, rozwinęłam Twoją wypowiedź o studentkach bez rozumu. Szóstki to był przykład.

Gość jem kozy z nosa
AnitaAnitaAnita - masz racje. i zgadzam się z autorem . Przeciętna nastolatka, młoda dziewczyna to debilka. Wystarczy poczytać co wypisują na forach ,wyjsc na ulice i posluchac o czym rozmawiają w autobusie ,pociagu . Normalne się trafiają ,ale takich ze świecą szukać. Niektóre z tego wyrastają ,doswiadczają na wlasnej skorze ze zycie to nie bajka ,z ciuszkami , komputerami , telefonami ,wódką i cukierkami :D Ale niektórym to zostaje na zawsze :( mówie to ja człowiek który był na 18 randkach . 10 z internetu , reszta poznana w realu :O

Gość ja na cale szczescie z tego
wyroslam... odmienil mnie jeden facet dzieki ktoremu zmadrzalam i zrozumialam ,ze zachowuje sie jak dno.. tragedia, tlenione wlosy, 5 cm papki na gebie, tylek na pokaz i tylko telefonik i bzdety.. mialam wtedy 14-16 lat , na szczescie minelo..

Ale tak sobie mysle: jakie te dziewczyny maja byc, jesli autorytety obecnie sa takie, jakie sa? Jesli w mediach lansowane jest prostactwo i chamstwo to jak tu wymagac od mlodych wysublimowanego smaku i kultury? Wydaje mi sie, ze mojemu pokoleniu bylo latwiej.

Gość kjjjkjkjk
hehe,miło wiedzieć,że jestem dziewczyną jak z filmu :):):)

Jak ktoś nie chce mieć tapety na ryju i farbowanych włosów to nie ma. A jak wiekszosci sie to podoba, bo jakiś dres ją przeleci i sie bedzie miala czym pochwalić koleżankom to nieźle ma w głowie. Palenie też jest cool, tylko co w tym fajnego? Ogólnie to 'bycie cool' jest masakryczne, bo w oczach nie swojej 'ekipy' wychodzą na puste tapeciary i plastiki.

Gość facetowski32
ja tam mam sasiadke 19 letnia, skubana jest taka bystra, na kazdy temat z nia mozna porozmawiac, z poczuciem humoru..naprawde az zadkosc wsrod moich rowiesniczek ,tylko pewnie troche mloda-stara wg jej znajomych ,bo to mala miescina i bryluja tu dresy i tipsiary

Gość facetowski32
rzadkosc , zjadlo mi r i zaraz bede zjechany za orty ;)

Naastoletniaa--> tobie chyba nie źle za skórę zaszła jakaś jak ty to nazywasz ,,wytapetowana dresiara'' bo co widzę twoja wypowiedź to się tym frustrujesz;)

Gość nastoletnia po prostu
zgrywa pseudo inteligentke i tyle..mysli ,ze jest cool, bo jest inna , ten typ jest rownie denny jak dresiary

zadna mi nie zaszła za skóre tylko po prostu ich nie lubie. Myśla ze ta tapeta je upiększy? A może marchewkowy jest w modzie. Ja tam sie o niczyje wzgledy starac nie musze, bo mnie ludzie lubią, ale ja wiekszosci nei lubie, bo są dwulicowi.

Gość nastoletnia po prostu
a ty facetowski lepiej napisz ile razy ja przeleciales 🖐️