Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuz12

Czy to ciąża? ??

Polecane posty

Gość zuz12

Do ginekologa mogę się wybrac dopiero jutro. Zrobiłam już 3 testy ciążowe wychodzą negatywnie . Biore antykoncepcje od 3 lat . 3 mies temu z tabletek przeszłam na nuva ring . Którego nie wziełam ostatnio po 7 dniowej przerwie tylko po 11 dniowej ! nie miałam recepty ...:( . po 2 dniach zacząły mnie bolec i swedzec sutki minął już tydzien a teraz bolą mnie jeszcze całe piersi. Nie wiem .... już się stresuje .

jeśli te testy nie były zrobione za wcześnie to musiałabyś mieć pecha aby aż trzy się pomyliły.

Gość Lorka_weneryczna
zmartwię cię - to kiła. Mój stary ma te same objawy :(

Gość kakakakasiaiairr
lepiej sie nie stresuj bo z doswiadczenia wiem jesli sie stresujesz to okres przychodzi pozniej

Gość ***nie***nawidze***
może za wcześnie je zrobiłaś... albo nie jesteś i opuźnił Ci się przez stres, a jesteś przed...

Gość zuz12
w czasietej 7 dniowej przerwy miałam miesiaczke . Skoczyłami sie w czwartek a środe powinam załozyc nowy pierscien . Niestety tego nie zrobiłam . Załozyłam w sobote ;/ . Wiec jestem jeszcze gruuubo przed miesiaczka.

Gość zuz12
A współzyłam ( stosunek przerywany w pt ) . Wiem skomplikowane . Wstałam 30 min temu chyba pójde po test przed 1 załatwieniem swoich potrzeb :))

nie ma to jak współżyć bez zabezpieczenia. jeśli te testy wykonałaś po około 2 tygodniach po stosunku to mała szansa aby aż 3 się pomyliły