Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugghytgggtg

Jak jest na dyskotece?

Polecane posty

Gość IhaveSomefun
w każdej dyskotece (przynajmniej w większości) są szatnie, gdzie za pozostawienie kurtki czy torebki płaci się około 2 zł - dostajesz w zamian numerek od wieszaka :) jeżeli jesteś studentką to weź ze sobą legitymacje studencką, to może wejdziesz na dyskotekę za darmo, albo kupisz bilet ze zniżką.... weź trochę kasy, jakieś chusteczki i to wszystko - torebkę możesz zostawić w szatni, ale nie radze tam zostawiać, np. tel, czy większej gotówki )

Gość ugghytgggtg
no ale przeciez torebke musze miec przy sobie bo ta kasa czy te chusteczki moga mi byc potrzebne a jak pojde dajmy na to w leginsach to nie mam kieszeni. A nie wypada tanczyc z torebka na ramieniu?:P tzn taka mala przez ramie:) Nie jestem studentka, tegoroczna maturzystka:)

Gość klon pawlaka
a te chustezki to niby po co brać?

Gość fj
nie bierz torebki blyszczyk kasa tel dokieszeni ewentualnie daj jakiejs zaufanej kolezance ;]

Gość ugghytgggtg
Boze no tak poprostu ale to nie jest najwazniejsze. Kase i tel musze miec na 100 % i co jak oddam torebke do szatni to nie bede miala gdzie zostawic kasy a tel mi zginie;/;/

Gość ugghytgggtg
No ale nie chce isc w dzinsach a w leginsach nie mam kieszeni.

Gość fj
to znajdz jakas kolezanke

Gość sdsdsddsdaa
ja biore ze soba tylko kase i blyszczyk (kurtke daje do szatni) , wkladam do kieszeni kase luzem i blyszczyk -chyba ze nie mam to chlopak wklada w swoje :D

Gość IhaveSomefun
jakie Ty masz problemy :P jak chcesz brać telefon i inne "pierdołki" to weź torebkę i bd musiała ją mieć przy sobie, albo załóż spodnie z kieszeniami szukasz takich rad jakby jakiś kafeteriusz miał iść z Tobą i trzymać Ci toboły

Gość sdsdsddsdaa
*nie mam kieszeni ... a tak w ogole po co brac tel z soba , wezcie z soba jakis kolegow -oni zawsze maja kieszenie :D

Gość Zdzisiek S.
Masz ty problemy :O Telefon wsadz se w cip e lub getry ew. majty, a pieniadze /drinki zarobisz robiac lody w wc, to wez tylko na wejscie. Nie dziekuj za rade- milej zabawy

Gość Zdzisiek S.
Opcja mniej harcdcore: wez torbe i w czasie tanca zaloz ja sobie na szyje ,co by nie przeszkadzala.

Gość ugghytgggtg
bo nigdy nie bylam na dyskotece i stad te moje "glupie" pytania...

Gość studentka wcale nie biedna
o rany przecież zawsze przy stoliku ktoś zostaje żeby po pierwsze: nikt nie dosypał wam czegoś do piwa a po drugie właśnie po to żeby nikt nie podpierdolił torebek ;)

Gość kiciaciciaaaa
Rzeczy ktore beda ci potrzebne ograniczasz do minimum czyli : jakas pomadka, pieniadze bez portfela ,chusteczki i wkladasz je w kieszenie ... Czasem robia tak ze biora bluze i torebke i zostawiaja ja na siedzeniu w czasie tanca ... Ale raczej zostaniesz sie bez tej bluzy i torebki ,oraz jej zawartosci ... Wiec daruj sobie na pierwsza dyskoteke te leginsy i zaloz spodnie w ktrych zmieszcza ci sie potrzebne rzeczy.

Gość kiciaciciaaaa
studentka wcale nie biedna- troche dziwne zeby ktos pilnowal toreb :O my bawimy sie grupa, a jak juz wszyscy sobie wypija to sie chca bawic a nie: teraz idzcie wy tanczcie ,my po was :O

jeżeli już mamy stolik to zawsze jest tak, że a to komuś się nie chce tańcować, a to pije i pójdzie później więc zawsze ktoś zostaje przy stoliku ;) jeżeli już idziemy do klubu studenckiego i towarzystwo zaprawiło się wcześniej w akademiku to torby i tak zostawiamy w szatni - nic nam nigdy nie zginęło.

Gość ugghytgggtg
no ale to jest jakis obciach tanczyc z taka mala torebka ktora w niczym mi nie przeszkadza? bo nie rozumiem....

Gość Zdzisiek S.
zaloz se na szyje to torbe ,bedziesz cool :d obciach!

Gość ugghytgggtg
no ale zreszta macie racje, ta torebka bedzie przeszkadzac bo jak zaczne sie ruszac to i ona bedzie sie ruszac;/;/

a po co Ci telefon przy tyłku? idziesz się bawić czy będziesz pisać ciągle do swojego faceta? (jak mniemam po to ci ten tel :P). bierz legitkę i jak nie masz kieszeni to poproś kolegę żeby CI schował

Gość Zdzisiek S.
Moge ja ci tej torby pilnowac ale pod warukiem ze bedzie tam z 200zl i telefon :classic_cool:

Gość ugghytgggtg
Moze macie racje z tym tel tylko ze nie wiem czy nie musialabym miec dowodu bo jak ktos sie doczepi np ze nie mam 18 lat to co wtedy. Jak im udowodnie ze mam 20?;/

Gość ugghytgggtg
jestem niska i szczupla;/

Gość ugghytgggtg
,,,

Gość ugghytgggtg
xxxx

Gość ksennnaaaaaaaaaaaaaa
ja tam zawsze mam przy sobie mala torebke, ktora w skos przewieszam przez ramie. Mam tam kase, telefon, fajki, blyszczyk, mala szczotke do wlosow i dowod osobisty.

Gość ugghytgggtg
i tanczysz z ta torebka? nie przeszkadza Ci?

Gość ugghytgggtg
xxx