Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondwłosa

Levviatan, lubię Cię:*

Polecane posty

Gość Fryska
ale zlewa, panienki sie slinia na lewusa na necie. a prawda jest taka ze w realu jest jednym z tych chlopczykow ktorych pisku sie nawet nie zauwaza jak ich drzwi tramwaju przytrzasna. ale w necie-haslo levviatan i panienki drza. a lewy podnosi swoje ego. w koncu net ma swoje prawa:D

Fryska -> moje ego jest już tak wysoko że jakby spadło na ciebie to by ciebie zmiażdżyło :P

Gość Fryska
zamiast sie zajmowac pierdolami obejrzyjcie sobie lepiej zajebisty filmik. http://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho1-G6tw co on wyprawia z tym rowerem! i fajna muzyczka:) i zamiast siedziec w necie poszukajcie sobie jakichs pasji dzieci. ja uciekam do roboty;)

Gość Fryska
frzka ty mu tak ochoczo nie przyklaskuj jak na wierna popychana kure przystalo;) i tak cie nie popchnie i sama bedziesz musiala wcisnac guziora:D

Gość Levviatan nl
Wielkość mojego ego jest odwrotnie proporcjonalna do długości mojego pena. Właściwie mogę to już nazywać depresją

Gość Fryska
poza cafe? a masz cos poza cafe? hehe. krol cafe. uklon. spadam. do fryzki-taka wierna jestes jak nigdy nie popychana danuska a widze ze w zanadrzu zawsze masz jakiegos pogrzebacza popychacza. swiadczysz sama o sobie dziecko. hej!

Gość Fryska
ech, nie klocmy sie. bez sensu. glupot z nudow nawypisywalam. przepraszam. chyba juz rowerem musze jechac do roboty bo autobus jedzie piec razy dluzej a pogoda ladna dzis.milego popoludnia i sorry jeszcze raz;)

Gość Fryska
ale z drugiej strony to chuuj ci w dupe, cofam swoje przeprosiny :)

Gość Blondwłosa
:D:D:D:D:D

Gość Fryska
hehe, dobre. ale mimo calej swojej brutalnosci nie uzywam az tak wulgarnych zwrotow. nie postaralas sie wczuc w role oprawcy, fryzka:D

Gość Fryska
a lewego chyba faktycznie drzwi tramwaju przytrzasnely. wykrakalam:D cichutko teraz zebysmy jego pisk uslyszaly i mogly pospieszyc z pomoca.

Gość Fryska
a co, tramwaj sie nie moze wykoleic?:) moze cie jakos tam zgarnal;)