Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj tragiczny zywot....

Spotkałem się z dziewczyną z Sympatii. Przyszła zupełenie inna osoba ! Oszustka

Polecane posty

Jak mozna byc tak bezczelnym i glupim ? Ktos jej zrobil chyba fotomontaz... ciało śliczne + jej twarz. Przyszła owszem ta sama twarz ,ale ciało 15 kg wieksze :/ Nawet nie przeprosila, na zdjeciu byla w miare aktualna data. Randka i tak hujowa ,bo malo ciekawa z niej osoba.

Gość Navya
bywa .. zdjęcie nawet to nie retuszowane nie wiele Ci powie bo można wyjść na nim duzo lepiej lub gorzej jak w realu. dlatego dopiero spotkanie na żywo cos mówi

Każdemu zostaje trochę ciałka po zimie. Może nie przerabiała zdjęć, a przytyła nagle?

Gość stybghytdcf
to setunia na sympatii wszystkich tak w chuja robi :D

Każdemu zostaje trochę ciałka po zimie. Może nie przerabiała zdjęć, a przytyła nagle i może stwierdzila ze i tak sie może lubicie to nadwaga niczego nie zmieni

no rozumiem ze mozna troche przytyc ... ale na fotce była data 11.03.2011 w 1,5 miesiąca az tyle przytyla ? Na zdjeciu szczupla dziewczyna a w realu .... eh i po co takie cuda robic? To chyba norma wsrod kobiet ,zaniżanie wagi , niektore w ogole nie uzupelniają tej rubryki :O albo wstawiają tylko zdjecie twarzy... Poprosisz o inne? nie mam ,zepsul mi sie aparat i tak w kolko

No ale tak na oko to ile wazyła? zależy co dla Ciebie oznacza że gruba

Gość nbnnbnnn
Ja tak kiedyś robiłam, kolega mi przerobil fotki , dodal moją glowe do ciala jakiejs modelki :classic_cool: ale... to sie nie sprawdza ;) Slepy by nie zauwazyl roznicy

Gość rgtetrg
ja wysyłam zawsze tylko zdjęcie twarzy

Gość nbnnbnnn
teraz to i ja wysylam tylko face :classic_cool: nie podoba mi sie moje cialo ,mimo ze scudlam :D

Gość rgtetrg
to znaczy wysyłałam bo teraz mam kogoś a jak ktoś chce całej sylwetki to wiem że chodzi tylko o jedno, nie mam kompleksów ale i tak nie wysyłam po twarzy widać, ze ktoś nie jest np otyły, i jak się jest zainteresowanym drugą osobą to różnica pare kg nie powinna tak przeszkadzać, chyba że się chce tylko jednego