Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

sukienka

Polecane posty

Gość zależy w czym się dobrze czuje
zależy w czym się dobrze czujesz. Sukienka jest prosta, ładna. Raczej coś niezbyt krzykliwego

A dziękuję, mnie też się podoba :) Tylko mam problem z resztą. Bo sukienka niby skromna, ale z dodatkami błyskotek. No i nie wiem czy z biżuterią poszaleć czy raczej już nie

Gość mi się wydaje
że włosy upięte (ten kapelusz na zdjeciu nie podoba mi się) :( delikatne kolczyki, moga być wiszące i coś na szyję - ale skromnie i delikatnie

Wiszace kolczyki bardzo mi sie podobają i pewnie na takie się zdecyduję. Kapelusz i rękawiczki są na zdjęciu, ale ja ich nie bedę mieć. Tylko welon i bolerko do kościoła. Mam problem z naszyjnikiem, wydaje mi się, że do tego kroju gorsetu nie będzie pasowało nic wiszącego. Takie wiszące to bardziej do kroju w serduszko chyba. A co do fryzury to mam problem, bo najlepiej się czuję w rozpuszczonych włosach, ale wszyscy mi to odradzają ze względu na fakt, że wesele jest w sierpniu

Gość salianka
Suknia jest bardzo ładna, oryginalna i na pewno wspaniale w niej wyglądasz. Ja postawiłabym na minimalizm w dodatkach: -delikatne wiszące kolczyki lub perłowa biżuteria -fryzura - coś z klasyki (np.kok)

Cieszę sie, że Wam sie podoba, mówiąc szczerze spodziewałam się, że pojedziecie po mnie jak po łysej kobyle, bo to częste na forum :) Uwielbiam lilie i taki chciałabym bukiet. Powinien pasować, prawda?

Gość Zamiast
Uważaj na lilie bo szybko osypuje się z nich pyłek i plama na sukni murowana. I jeszcze pachnąc bardzo intensywnie.

Gość biżuteria nie krzykliwa
może być np wisiorek z cyrkonią i kolczyki lub delikatne perełki. Fryzura może być kok nisko upięty w stylu hiszpańskim lub upięty trochę z boku. Ale nie daj sobie do tej sukni zrobić wieży na głowie lub kok w stylu kapusty.A suknia śliczna.