Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien koleśśś

rzuciła mnie dziewczyna:(

Polecane posty

Gość pewien koleśśś

Widzieliśmy sie w niedziele,mówiła że mnie kocha i nigdy nie zostawi:(a wczoraj napisała że to koniec i nic więcej,nawet nie podała powodu:(nie odbiera telefonu,nie odpisuje na smsy:(

Gość gwoli wyjasnienia...
i bedziesz tu nam teraz plakal? a skad my mamy niby wiedziec co jest grane?

Gość pewien koleśśś
nie wiem co ze sobą zrobić:(jestem załamany:(

to moze jutro napisze, ze znowu kocha jesli tak szybko zmienia zdanie

Gość ??
Najlepszym lekarstwem jest nowa miłość:) Wystarczy po prostu dać sobie czas ...Z czasem przestanie boleć:*

Gość pewien koleśśś
nie przestanie:(a najgorsze jest to że nawet nie znam powodu jej odejscia:(

przestanie, przestanie - kazda rana sie kiedys zagoi

Gość pewien koleśśś
kiedyś...

Gość ??
To teraz patrz uważnie ... Byłam kiedyś z chłopakiem parę miesięcy ...było nam razem fajnie ....Nagle pojechał na imprezę i bawił się ze swoja byłą dziewczyna ... Ja byłam w nim nieziemsko zakochana! Wyobraz sobie co czułam jak kolezanka mi napisała że widziała jak sie caluja i cieszą soba:(;( Myślalam ze serce mi peknie...Nie jadlam chyba z miesiac nie moglam spac...Nogi mi sie uginaly na sama mysl i takie cos czułam w gardle...On nawet sie do mnie nie odezwal nie wyjasnil ...i co dzis znalazlam kogos bardziej wartosciowego i duzo sie nauczyłam i zrozumiałam:) Dziś inaczej patrze na facetów nie nawidze pustaków!;)

Gość skadi
a po co ci wiedziec z jakiego powodu, zerwala, to znaczy ze cie juz nie chce, prosta sprawa - gdyby cie kochala i jej cos w tobie przeszkadzalo, to by probowala z toba rozmawiac

Gość a poruchales chociaz????
:O

Gość pewien koleśśś
cały dzień dzisiaj chodze przymulony:(

Gość ??
Będziesz miał tak jeszcze przez jakiś czas ale nie pękaj bedzie dobrze być może sama się odezwie jak serce jej zmięknie albo jak ktoś ja zostawi czy cos ;)Zobaczysz sama napisze...

Gość kazda laske traktuj z gory
jak szmate:) nie przejmuj sie ziom bedzie dobrze:)

Gość sdkjaid
współczuję, myślałam że tylko faceci potrafią mieć tak robić.

Gość pewien koleśśś
co chwile zerkam na telefon w nadzieji że napisała:(

Gość pewien koleśśś
:(

Gość uzalanie sie
a tobie co palce pourywalo

Gość uzalanie sie
czy Ci korona z głowy spadnie

Gość pewien koleśśś
płacze jak baba:(

Gość pewien koleśśś
wkońcu odpisała:(podobno ją zdradziłem...tylko że ja nic o tym nie wiem:(może tylko tak mówi żeby wszystko było na mnie:(

Gość the Ronettes-be my baby
koleśss dam Ci radę- olej ją po całości. wiem ze łatwo nie będzie ale nie pisz,nie dzwon,nie lataj za nią. widac ze ona tylko na to czeka. pobawila sie toba a teraz wymysla nie wiadomo co,zeby cie zostawic bo nie potrafi ci spojrzec w oczy i powiedziec ze juz nie chce z toba byc. nie warto za takimi latac.

Gość pewien koleśśś
tyle że ja ją kocham...:(

Gość hjhnkbjhb
wiesz co koleś, mnie się wydaje, że baby nie postępują tak jak pisze poprzedni nick. to by pasowało na zagrywkę facetów. baba raczej ma humory, ale nie odkochuje się z dnia na dzień i nie słyszałam jeszcze o przypadku, żeby tak kobiecie się odwidziało. o facetach takich opowieści słyszałam kilka, ale nie o babach. chyba, ze to jakaś skrajna sucz, co się bawi uczuciami. ja bym na twoim miejsscu poprosiła o spotkanie i wypytała skąd ma takie informacje.

Gość pewien koleśśś
wruciła do mnie,ale nie wiem co dalej:( Jesteś? 16:02:41 tak ja 16:02:56 mam pytanie?:( 16:03:05 jakie? ja 16:03:34 teraz już nie będzie tak jak dawniej? 16:03:40 jak? ja 16:03:40 przez to co sie stało:( 16:03:50 a co sie stalo? ja 16:04:15 kurde mówiłaś że mnie kochasz i nie zostawisz,a chciałaś:( 16:04:25 bo sie wkurzylam... ja 16:04:29 wiem 16:05:05 czyli pewnie nie będzie już tak jak przedtem:( 16:06:13 :( 16:07:33 dobra nie przeszkadzam już:( 16:07:45 normalnie bedzie ja 16:07:47 tylko jeszcze jedno pytanie 16:07:55 jakie ja 16:08:28 czy to że powiedziałem że sie zabije miało coś do tego że do mnie wruciłaś? 16:08:57 tak tez ja 16:09:16 jakbym tak nie napisał to był by koniec? 16:09:28 nie wiem ja 16:09:56 czyli pewnie tak 16:10:13 obiecuje że sie nie zabije i teraz zdecyduj 16:10:21 nie chce nic na siłe 16:10:31 nie chce konca ja 16:11:23 napewno? 16:11:30 nic sobie nie zrobie 16:11:41 napewno ja 16:12:17 ok 16:13:23 ale nie wydaje mi sie że długo ze mną będziesz:( 16:15:12 ale trudno:( 16:18:16 odpisz coś 16:18:20 chociaż 16:18:27 nie wiem co ja 16:19:13 własnie:( 16:19:28 czyli sama nie wierzysz że długo będziemy razem:( 16:20:06 ja nic nie bede obiecywac ani mowic ze bedziemy dlugo ze nigdy nie zostawie, bo zycie jest jakie jest i nie wiadomo co sie moze wydarzyc.. ja 16:20:29 w Niedzile mówiłas... 16:20:39 powiedż szczeże czy mnie kochasz? 16:20:43 tak ja 16:21:12 tak jak dawiej? sara 16:21:51 tak

Gość pewien koleśśś
co o tym myslicie?kocha mnie jeszcze?:(

Gość pewien koleśśś
niech ktoś odpowie:(

Gość vgfgfsxdcfvgbhnjmkl,
WYDAJE MI SIE ZE CIE NIE KOCHA

Gość vgfgfsxdcfvgbhnjmkl,
SORRY ZE TAK PISZE. ALE MAM WRAZENIE ZE WASZA ROZMOWA BYLA TAK OD NIECHCENIA... TY JEJ ZADAWALES BARDZO WAZNE PYTANIA A ONA TYLKO ODP. TAK ALBO NIE.... BEZ SENSU