Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSKID8FF

KTO Z WAS ROBIL RTG PŁUC??BŁAGAM WEJDZCIE KOCHANI!

Polecane posty

Gość KSKID8FF

czy rtg pluc jak zrobie to wyjdzie mi czy mam złamane zebro albo ze mam cos z zebrem ?czy trzeba inne przeswietlenie zrobic? i drugie pytanie ?czy trzeba calkiem sie rozebrac do rtg pluc ??

Gość i ja tak mam
DO POŁOWY TZN BEZ CYCKONOSZA MUSISZ BYĆ ZŁAMANIE WYJDZIE A I OWSZEM

Gość KSKID8FF
sorki ale wstydze sie...mam okropne piersi ..wisza a jestem taka mloda..wstyd mi naprawde a do tego boje sie ze mnie opieprza tam bo mam garba i skolioze duza:(jak zobacza to masakra:(

Gość KSKID8FF
A CZY MUSZE miec skierowanie od rodzinego lekarza by zrobic takie rtg pluc?czy prywatnie tezmozna i ile to kosztuje?

Gość ale masz problem o jejku!!!!!
ja mam malutki biust a do tego bliznę od mostka do cipki (w listopadzie miałam operację, więc blizna jest jeszcze różowa) i śmigałam bez szemrania rozebrana. Przypuszczam, że technik ma gdzieś to czy masz piersi jak Pamela Anderson czy jak stara kobieta z jakiegoś plemienia w afrykańskiej prowincji.

Gość KSKID8FF
dziekuje kochana a czy wystarczy zrobic rtg p;luc by sprawdzic czy zebro nie jest zlamane czu trzeba jakies inne specjalistyczne badanie?:(

Gość doooo KSKID8FF
technik cie ustawia i dokladnie widzi twoj biust ///bo masz ręce w dol spuszczone i nie mozna piersi zaslonic w zaden sposob niestety :):)

Gość to prawda on cie ustawia
i tak czy tak zobaczy twoj biust bo łapki w dól spuszczone musza byc a tym ze masz garba sie nie łam..trudno.

Gość KAZADU PATRYCJAAA
NA ZWYKLYM RTG PLUC NIE ZOBACZYSZ CZY MASZ ZEBRA WSZYSTKIE PRAWIDLOWE.POTRZEBA SPECJALISTYCZNE PRZESWIETLENIE ZROBIC.A JAK WYJDZIE CI ZE MASZ ZŁAMANE TO OD RAZU BEDA CI W SZPITALU OPEROWAC PEWNIE.

Gość KAZADU PATRYCJAAA
SPORTOWY STANIK ??PRZECIEZ TAM TEZ SA PLASTIKOWE KLAMRY CHYBA.

Gość KAZADU PATRYCJAAA
W SPORTOWYCH STANIKACH TEZ SA KLAMERKI PLASTIKOWE A W DODATKU TE STANIKI SA MADE IN CHINA NAJCZESCIEJ I NIE WOLNO W NICH BYC BO JAKIES ZWIAZKI SIE ROBIA PRZY ZLACZENIE Z PROMIENIAMI RENTGENA

Gość KAZADU PATRYCJAAA
JAK SIE MA KRZYWY KREGOSLUP to technik musi cie dlugo ustawiac niestety zanim zrobi zdjecie.!!b