Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjakiwybrać

jaki kolor włosów by mi pasował wg was? FOTO

Polecane posty

Gość niewiemjakiwybrać

wrzucam kilka zdjęć bo już nie mam na siebie pomysłu, moja fryzura to mix kilku kolorów, mniej lub bardziej spranych. Nie wiem już co mi pasuje co nie dlatego prosze o pomoc. Wrzucam kilka zdjęć, na jednych włosy są jaśniejsze na innych ciemniejsze ale właściwie za dużej różnicy nie ma poradźcie jaki kolor byłby ok (jestem bardzo blada, ze skłonnością do czerwienienia się) http://www.voila.pl/038/g0o5r/

Gość niewiemjakiwybrać
nikt nie pomoże?

a probowalas juz cos z rudym? ale takim naprawde zywym kolorkiem? nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze dobrze ci w nim bedzie :) w brazie tez Ci ladnie :) sama chcialabym miec rude wlosy, ale mi raczej nie pasuja :( nic mi nie pasuje oprocz blondu.. ehh

Gość IMO13789
Hmm..nie wiem czemu, ale mam chętke obejżeć sobie film z nagimi panienkami w pończochach. O! Cześc Portugalka. :P

Gość nanana nanana123
mysle ze najlepszy czekoladowy braz, ale taka mleczna czekolada, z welli jest ladny odcien, jakas dziewczyna z kafe miala. dziewczyna, czy ten twoj portugalczyk ma zespol downa???

Gość rajdy 4x4
ładniutka jesteś. Mam koncepcję małą, ale musze wyjsć, jeszcze potem obejrzę dokładniej zdjecia :) Odezwij się na gg wieczorkiem jak wrocę jak chcesz 344 673 28

Gość niewiemjakiwybrać
miałam już rudy, na zdjęciach nie widać ale zostały mi po nim wstrętne rude prześwity, których żaden brąz nie chce przykryć... kiedyś miałam blond pasemka, później bardzo jasny blond, który mi się nie podobał i zafarbowałam na brąz, później na ten nieszczęsny rudy i od roku z nim walczę..

Gość SMOKULAS
z rudymi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii portugalka jaja robisz? CIEPLY BRAZ LADNIE WYDEPILOWANE POD KOLOR BRWI;LADNY PODKLAD SLONECZNY BEZ I JESTES JAK NOWA:)

Gość tortilla
Mnie najbardziej podobasz sie w tym jasniejszym brazie,drugie zdjecie od gory po lewej stronie:)

Gość niewiemjakiwybrać
ostatnio mi powiedziała koleżanka, że w brązie wyglądam staro i myślę o powrocie do blondu ale sama już nie wiem..

Gość nanana nanana123
dziwna ma mine, jakby mial ZD

Gość niewiemjakiwybrać
a macie jakiś sposób na pozbycie się rudości bez farbowania włosów na bardzo ciemny brąz albo czerń?

Gość nanana nanana123
w blondzie wygladasz tanio i wsiorska, sprobuj mleczna czekolade

tak sie sklada ze jest duzo odcieni rudych kolorkow, tak sie sklada ze jej by to pasowalo, po ostanim zdjeciu to stwierdzilam :D ma blada buzke, niebieskie oczeta, twarz jej sie czerwieni ale tak jak juz pisalam w brazach tez dobrze wyglada

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
Cześć, Dorota! :D

Gość nanana nanana123
nie farbuj na czern, bo bedzie brzydko, wez mleczna czek. pare razy pofarbujesz i powinno zabic rudego

Gość nanana nanana123
portugalka, a co to za wsiorska bluzeczka, ja taka mialam 8 lat temu hahahaha

Gość masz jasna cere i niebieskie o
rudy odpada. Mocny rudy pasuje do dziewczy z ciemnymi oczai i ciemnymi brwiami. Jestes bardzo delikatna, ja bym obstawiala przy blondach, ale raczej nie bardzo jasnych. Takich cieplych. Tak mysle:)

Gość moim skromnym zdaniem to
najlepiej wygladasz na zdjeciu pt. "ciemneeeeee" rozm.3,25.

Gość nanana nanana123
wlasnie, na tym 2 po lewej od gory

Gość nanana nanana123
w blondzie wygladasz jak wiejska dziolcha, ale jak tam chcesz.... portugalka, to ile juz lat ja masz, bo ja taka mialam 8 lat temu, dostalam w prezencie, byla kupiona na bazarze, juz dawno sie jej pozbylam

Gość ferfer
faktycznie chlopak portugalki wyglada jakby mial ZD, ale dokladnie, nie kazdy jest fotogeniczny:) ja nie lubie takich niskich misiow z pejsami..

Gość nanana nanana123
ferfer, ale wiesz, ona chciala sie wyrawac z polskiej wiochy, wiec brala jak leci... juz lepszy portugalski down, niz mietek z pod monopolowego

zazdroscicie jej czy jak? własnie dlatego nienawidze POLSKI i POLAKÓW !! przeszkadza wam, ze ma chlopaka Portugalczyka!!?? JEJ sprawa! jak jest szczesliwa to chyba dobrze co? lepszy Portugalczyk niz powalony POLAK !!