Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodociana1993

pierwszy raz..

Polecane posty

Gość młodociana1993

Mam 18 lat i jestem jestem z chlopakiem od 10 miesiecy. ostatnio wspolzyliśmy ktoryś tam raz. Szczerze to jestem sobą zawiedziona. nie wiem czy to stres zrobił swoje czy to moja psychika. Po prostu chlopak robil swoje, ale nic nie wyszlo. po prostu jego penis nie chcial wejsc w moja pochwe, lub potem bardzo trudno wchodzil. slyszalam, ze wazelina pomaga ? czy to dobry pomysl zeby przy kolejnym razie uzyć jej troszeczke ? ulatwi to wprowadzenie jego czlonka w moja pochwe i udany stosunek ? Bardzo tego chce :)

Gość Rogaty666
No nieprawdopodobne... Chyba pierwszy raz na tym forum... jakaś kobieta pisze, że dała ciała w łóżku... A tak swoją drogą to musisz z nim porozmawiać i się z tym oswoić... jak kto woli ale wazelina obniża przyjemność.

Gość młodociana1993
jem kupę i lubię pytkę słonia :)

widać nie dorosłaś do seksu. stresujesz się i zaciskasz mięśnie. poza tym jeśli stosujesz tabletki anty to w tak młodym wieku rozwalą ci one system hormonalny

a system hormonalny jest powiązany ze śluzem macicy co może powodować problemy z nawilżeniem.

Gość OJKLYUUY
aśluz macicy jest skąpy bo jesteś za młoda

Gość jakis facet
Levviatan ale ci sie piepszy , co ćpasz? przecież śluz (lubrykacja) nie jest wcale uwarunkowana hormonami (nie mylić ze śluzem owolucyjnym http://abcantykoncepcja.pl/obserwacja-sluzu ) tylko z podnieceniem kobiety - może za szybko to robicie albo jesteś zbyt spięta i skupiona nad tym co ma nastąpić a to jak na złość nie następuje - a sama ze sobą robisz sie wilgotna?

Gość salianka
Niekoniecznie poszło coś nie tak.Przyczyn może być kilka: -masz suchość pochwy (wystarczy fajny lubrykant-lepszy niż wazelina,możecie go też do masażu wykorzystać) -byłaś niedostatecznie podniecona -głowę zaprzątały ci jakieś problemy i byłaś niedostatcznie rozluźniona

Gość do jakis facet
On ma rację. Na tabletkach pisze, że zwiększają ryzyko grzybicy pochwy, właśnie przez to, że śluz jest inny. Takie są fakty.