Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malineczka77

Slim Green 700 czy naprawdę działa?

Polecane posty

Gość Malineczka77

Od dziś zaczynam dietkę ze SLIM GREEN 700. Będę na bieżąco informować czy ten suplement działa czy nie. Oczywiście z załozenia jestem sceptycznie nastawiona. Miło by było się rozczarować hehe Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie ze slim green 700? Bardzo proszę o opinie

Gość Malineczka77
Dziś drugi dzień z slim green 700 objawów ubocznych brak, a na wagę stanę po 7 dniach od rozpoczęcia diety.

Gość Marcelka82
SLIM GEEENLINE 700 napiszcie coś więcej!

Gość Konstancja87
Witam serdecznie, Jestem przykładem tego, że Slimgreen 700 naprawdę działa. stosuję go od 3 tygodni, po 2 tabletki dziennie. Mam siedzącą pracę i nie mam czasu na sport, nie myślałam, że bez zmiany jedzenia i braku ruchu cokolwiek mogę zmienić w swojej sylwetce. A tutaj w końcu bardzo miłe zaskoczenie, waga pokazuje już 5 kg mniej!!!!! Moje samopoczucie znacznie się poprawiło, nie odczuwam żadnych efektów ubocznych. Zwykle po takich preparatach byłam pobudzona, rozstrzęsiona ze względu na wysoką zawartość kofeiny, Slimtreenline 700 nie ma jej w swoim składzie a jest taki skuteczny! zamierzam zamówić drugie opakowanie i zapisać się na siłownie, wierze, ze efekty będą jeszcze lepsze.Przede mną jeszcze 15 kg do zruzcenia.Trzymajcie kciuki i napiszcie jak Wam poszło

Gość Marcelka82
Super,że tak szybko leci Tobie waga w dół. Ja tez biorę i powolutku...,ale nie zapeszam:)

Gość konstancja87
To super, ze Tobie też kilogramy spadają:) Ja w tym roku zamierzam w końcu wystąpić na plaży w bikini i nie czuć zażenowania:) Byłam sceptyczna co do tego preparatu, bo myślałam, że to kolejne magiczne obietnice bez pokrycia, ale jak zobaczyłam, ze firma daje 100% gwarancji schudnięcia albo zwrot pieniążków, to pomyślałam, że nic nie ryzykuje i to była jak dotąd jedna z trafniejszych decyzji w moim zyciu..wszystkim będę polecała!

Gość Kasia123781
Niestety, ale na mnie ni działają nic a nic. Szkoda. Czyli kolejne naciągactwo. Chciałam wierzyć, że jednak coś chociaż z 1-2 kilogramy polecą, ale nic, wieklie ZERO. Ufff. Slim green line nie działa.

Gość AganbURZ
na mnie też nic a nic, ściema jak nic.

Gość xxxxxxxxx78
hahaha:) czy ktos uwierzy ze slim gel dziala? przeciez to ta sama firma co poprzednio sprzedawala fast slim i green cos tam 700:) dziewczyny nie dajcie sie nabrac, bo ja sie nabralam i nie bylo nawwt 1 kg w dol. Ciotka przywiozla mi ze stanow Actislimfa i dzieki temu w koncu udalo sie chudnac, wiec jak kogos macie w stanach, to smialo polecam. Mozna czasami kupic gdzies pewnie na ebayu albo allero

Gość RudaOlka
E tam nie działa. Jak sie posadzi dupe na kanapie, i nic tylko obżera, licząc na to, że istnieją jakies magiczne tabletki to ja sie nie dziwie, ze nie działa. U mnie efekt niezły, przy ograniczeniach takich jak odstawienie białego pieczywa i słodyczy oraz gazowanych napojów, do tego slim green line, ruchu tylko co do autobusu i z powrotem, a po trzech tygodniach miałam 8kg mniej. Trzeba troche od siebie, przeciez to SUPLEMENT diety, a nie cos co zrobi za ciebie wszystko.

Gość Zapytajkad
A to nie jest ten slimgreen: http://slimgreen.pl/ ? Bo o nim słyszałam od koleżanki, że działa. Ale on nie ma 700, to ten, czy nie???

Gość slim GREEN-ka
no właśnie czy to 700 to cos innego niż slim green?bo ja właśnie ten stosuje bez 700?

Gość bonibo
Kolejna firma naciagajaca ludzi na tzw ''g....no''. Dobrze chociaz ze koszty nie są aż tak wysokie ale jednak trzeba wydac te 40 dychy żeby sie przekonac ze to NIC NIE DZIALA !!!!!!!!

Gość gość
Też stosowałam, 2 miesiące, zupełnie żadnych efektów mimo zdrowego odżywiania i intensywnych treningów. Sciema. :/

Gość MajkaHJ
"A to nie jest ten slimgreen: http://slimgreen.pl/ ? Bo o nim słyszałam od koleżanki, że działa. Ale on nie ma 700, to ten, czy nie???" - też brałam ten i dla mnie rewelka i kosztuje około 34 zł - on nie ma 700

Gość Pattiii
To ja już zgłupiałam kompletnie. O co chodzi z tym 700? ja biorę slimgreen trio i jestem żywaym dowodem że działa. Biorę to jako pomoc w odchudzaniu ale nie żeby tabletki zrobiły wszystko za mnie. Mam mniejszy apetyt również na słodycze poza tym chudne zdrowo bo ok 1 kg w tydzień. Takich efektów oczekiwałam i nastawiłam się na walkę ze złymi nawykami i dlatego mi sie udaje.

ej!!! ja jak to zwykle bywa jestem za naturą. Owszem słyszałam, o suplementach diety z dodatkiem zielonej kawy ale gdy sama zaczęłam myśleć o zrzuceniu kilku kilogramów po ciąży postawiłam na zieloną kawę do picia. Efekty jak dla mnie zadowalające. Nie ma nagłego spadku wagi ale konsekwentnie waga pokazuje mniej kilogramów. Smak kawy trochę mdły - można temu zaradzić dodając soku np.malinowego (przy czym pamiętajmy, że lepiej przy odchudzaniu sprawdzi się sok 100% a nie ten na bazie syropu glukozowego). Kawa jest dostępna zarówno w ziarnach jak i mielona. Ja kupuję mieloną w sklepie zielarskim: http://podarujzdrowie.pl/kawazielonamielona z prostego powodu, słyszałam, że ziarna są bardzo twarde i mogą zniszczyć młynek do kawy, więc staram się tego uniknąć.Jedno jest pewne warto spróbować zielonej kawy bo kwas chlorogenowy jest zdrowy - w przeciwieństwie do niektórych substancji zawartych w preparatach na odchudzanie. Powodzenia:)

Gość gość
próbowałam pić mieloną bo jest tańsza od tych tabletek slimgreen, ale w smaku jest tak niedobra, tak że nie dałam radę. Ale zielona kawa działa na odchudzanie, ja mam mniej już 4kg, a biorę ją dopiero niecały miesiąc. Jak komuś nie przeszkadza smak, to mielona też powinna działać.