Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doll27

DIETA JAK NAJMNIEJ KALORII

Polecane posty

witam wszystkich bardzo goraco. zakladam ten topik dla wszystkich lasek ktore chca szybko schudnac przed latem :* ja na diecie jestem od zeszlej srody, a wiec nie caly tydzien i spadlo mi 3 kg z 57, wiec teraz waze 54 :) nie stosuje zadnej specjalnej dietki, poprostu staram sie jesc jak najmniej kalorii i nie jesc nic po 18-19, co jest bardzo ciezkie dla mnie wieczornego podjadacza :d mam nadzieje ze znajde tu bratnie duszyczki i razem bedziemy walczyc o bikini body 2011! ps. to jest topik zalozony przeze mnie, wiec bardzo prosze wszelkie niezyczliwe osoby o nie komentowanie. wiem ze dieta jest jaka jest, nie za zdrowa, wiem o tym, wiec darujcie sobie niemile komentarze i ''rady''. zapraszam wszystkie chetne! :*

Gość inka z mlekiem897
Gratuluję, ja tez schudłam 3 kg z 58 na 55kg z tym że na mnie nie podziałało ucinanie kalorii i nie jedzenie wieczorem, wręcz przeciwnie, aż w końcu poszłam po rozum do głowy i ponad 2 miesiące temu zapisałam się na siłownie, a od okolo 5-6 tyg zmienilam nawyki, jem dużo bo okolo 1500 - 1700kcal dziennie i chudnę Także laski polecam duuużo ruchu to naprawdę działa ! Im mniej jecie tym bardziej pogarszacie sobie metabolizm, znaczy zwalniacie, a po co się tak męczyc jak można dużo jeść, nie chodzic głodnym, wystarczy tylko ćwiczyc :)

Gość grubarybenka
ja też przerabiałam ten etap głupoty, życzę powodzenia :)

Gość jestem z toba
dziewczyny ile macie wzrostu????

Gość inka z mlekiem897
ja mam 160

Gość jestem z toba
inka to do ilu chcesz schudnac??

Witam was kochane! ja mam 168cm. dzis bylo ciezko po 18 ale sie nie dalam :) a Wy co jecie na codzien i ile chcecie schudnac? ja chcialabym jeszcze z 5 kg tak do 49 :) pozdrawiam :*

jestem z toba: a Ty ile masz wzrostu i ile wazysz? i do ilu dazysz? buziaki

dzis sie czuje strasznie grubo, mam nadzieje ze to przez okre, bo wczoraj bylam grzeczna i na nic sie nie skusilam wieczorkiem. dzis jak narazie zjedzone sniadanko: 2 ryzowe chlebki z wedlinka chyda pomidorem, mayo light i cebulka 2x kawa z mlekiem odtluszczonym i slodzikiem :* a wam jak idzie? oj cos malo chcetnych na figurke bikini :/

Gość grrrrrr.........
A to "27" w twoim nicku to wiek czy IQ ? Raczej stawiam na to drugie.... :D

Gość zjadam ogryzki z jabłek
wiesz jak jest prawidłowa ilość kcal na kg na dzień dla dorosłej osoby prowadzącej normalny tryb życia? 24kcal na 1kg ciała i tego się najlepiej trzymać ;) pozdr. wszelakie obniżki poskutkują tylko obniżeniem metabolizmu czyli zmniejszeniem naszego zapotrzebowania na kcal a co za tym idzie po za przestaniu efekt jo jo , to co straciliśmy + bonus dodatkowych kg , niestety:( nawet 2 -3 dniowe głodówki skutecznie obniżają metabolizm, dieta poniżej 1000 kcal dziennie też skutecznie obniża metabolizm , już lepiej stosować min 1500 kcal + sporo aktywności fizycznej i można spokojnie zapomnieć o drastycznych dietach

Gość zjadam ogryzki z jabłek
a i polecam się trzymać indeksu glikemicznego to też dużo daje ;)

Gość panterka27
hej Doll27 mam dokładnie takie same postanowienie jak ty też będę jeść jak najmniej myślę że tylko w ten sposób zrzucę kg, mam wage prawidłową ale jak dla mnie zbyt duża, przytyłam chyba z 10 kg bo się zapuściłam, teraz czuję się grubo i chcę to zmienić razem będzie łatwiej

Dziekuje wam za nieroszone opinie i ''rady''. To moj watek i moja decyzja, mam prawo do tego zeby sie odchudzac jak mi sie podoba, a wasze zdanko nie ma nic do rzeczy kaszaloty. bede wazyc te 49kg a wy bedziecie nadal grube brzydkie i bedziecie siedziec tu i dogryzac bo samym wam sie nic ze soba nie chce zrobic :d tkwijcie wiec w swojej zawisci, zlosci i brzydocie :* panterka27 : a Ty ile kochana wazysz jesli moge spytac i ile masz wzrostu? :*

A waz sobie te 49 kg, odchudz sie z kosci na osci i to Ty bedziesz zlosliwa, brzydka i wychudzona. A zlosliwa bedziesz na pewno, bo wyglodzona ;) powodzenia.

Gość inka z mlekiem897
Zgadzam się z przedmówczynią, będziesz nerwowa, zła, wychudzona, z cieniami pod oczami, z wystającymi kośćmi wszędzie, takie flaczki naciągnięte na kości, ani to zdrowe ani ładne, nie to co ja, chodzę na siłownie, ładnie rzeźbię ciało a do tego powolutku chudnę, mam 160 cm i dążę do 52-53 kg, nie chce mniej bo mam wielkie cyce na swoją posture, rozm 65 G, a ty masz pewnie tyle co ja splunę dwa razy przed siebie, nie ma to jak piękne lekko wyrzeźbione ciało, pośladeczki sterczące, cycki duże, szczuplutka talia i nogi, a ty sobie waż nawet i 30 kg Powodzenie Odbije ci się to na starość, polecą ci kości, bo nie dostarczasz organizmowi dostatecznnie duzo składików, zaczniesz miec problemy z narządami, a co najgorsze, bez mięśni w wieku 50 lat zacznie bolec się kręgosłup jak moją ciotkę, ledwo chodzi i nigdy nie ćwiczyła, trzeba wzmacniac mięśnie pleców tylko to gwarantuje zdrowie, ja wierzę w siłe ćwiczeń i dobrej diety, a ty se bądz nawet anorektyczką Pozdrawiam :)

Gość Dolla27
cwiczyc cwicze wiec w czym klopot, wgle po co tu wchodzicie jak tylko krytykujecie, idzcie sobie na inne fora ktore wam pasuja :) moze was to duzo ksztuje liczenie kalorii i odmawianie sobie tlustych rzeczy i dlatego uwazacie ze wtedy jest sie wychudzonym i zlosliwym. kazdy sadzi po sobie. ja jestem zadowolona ze swojego zycia, mam wspanialego chlopaka, ladne mieszkanko, dobra prace, pasje robie to co lubie i lubie ladnie wygladac, wiec jezeli komus to przeszkadza i chce mnie zdenerwowac to przykro mi ze mna sie to nie uda. jestem zdiagnozowana optymistka :* :*

inka z mlekiem897 : to niezla maciora z ciebie :d kurwa 160 cm i ty dazysz do 52! ja pierdole to ile ty wazysz teraz :/ fuj oblesne cielsko! i 65g wybacz masakra, wiszace cyce i to ty przez nie bedziesz miala klopoty z kregoslupem, bo z glowa juz masz :)

Gość fidel c.
szokujace to jak sie wchodzi na fora tego typu jest poziom wulgarnosci i agresji. My kobiety od nastolatki po 50tke , po podstawowkach i z kilkoma fakultetami zachowujemy sie w kwesti kilogramow wulgarnie, jak rozemocjonowane przekupy albo poprostu jestemy zlosliwe lub przynajmniej ukrywamy satysfakcje ze ja mam taka figure a kumpela roztyla sie jak knurek. Dalysmy sobie wydrenowac mozgi w kwestii tuszy, a njagorsze jest to, ze jesli bedziemy mialy corki to od malego beda wiedziec ze gruby jest brzydki i godny pozalowania

Doll widac, ze zlosliwa i zle wychowana to juz jestes, wiec chyba nizej juz nie mozesz spasc :O a i z glowa u Ciebie cieniutko, bo po pierwsze nikt Cie tu nie chce denerwowac tylko kazdy Ci chce przemowic do rozsadku, bo taka dieta - "jak najmniej kalorii" nie istnieje, to jest glodzenie sie a nie dieta. Po drugie wyglad jak szkielet to nie ladny wyglad a chory i ohydny... wiec nie wmawiaj sobie, ze bedziesz ladnie wygldac ;) Ja tez mam wspanialego meza, dzieci, cudowny dom z ogrodem, super prace a do tego jestem bardzo atrakcyjna i mam duzo przyjaciol oraz szczesliwa rodzine, wiec nie wmawiaj nam brzydoty, 100 kilowej nadwagi, nieszczescia i zlosliowsci :P Rusz troche glowa (i pupskiem) i dojrzyj do normalnosci.

laseczka 2011, Ty widze tez sie odchudzasz (nawet nie chce sobie wyobrazac jak wygladasz :/ ) i nikt ci nie ''doradza'' ja nikogo o zdanie na moj temat nie pytam wiec zachowajcie swoje rady i zlosliwe komenty dla siebie. to moj watek i jezeli myslicie ze wyglosicie sobie tu jakies pierdoly nie znajac mnie, a ja wezme sobie to do serca i odstapie od mojego planu to jestescie w bledzie. nikt was nie pyta ani o rady, porady, wiec idzcie gdzies indziej , nie wiem dla was moze DIETA 3000 cal? ja sie nie glodze, dobrze sie czuje, cwicze chudne i zajebiscie wygladam wiec co to komu przeszkadza? naprawde zajmicie sie swoim zyciem i nie dawajcie rad o ktore was nikt nie prosi pfff

aha laseczka (moze w przyszlym zyciu) jeszcze jedno, to ze prowokujecie reakcje a potem oceniasz jak to ja wychowana jestem swiadczy o tobie moja droga. mam wiecej w glowie niz ty malenka, wiec idz tam gdzies z tym swoim tylkiem komu innemu dupe truc, bo mnie twoje zdanie naprawde nie obchodzi. zalosne, grube zakompleksione, znudzone, wchodzi to to na forum po to zeby sie klocic. sory nigdy nie zrozumiem takich dziwakow jak ty

Gość historia pewnego odchudzania
do Doll27 jesteś żałosną osóbką, głupią i pustą i nawet nie wiesz ,że rozmiar 65G to tak jak 70F 75E 80D 85C 90B miseczka ta sama wielkością podałam porównanie wielkościowe miseczek(wiadomo obwody szersze) ale wielkością sobie wyobraź jak to mniej więcej wygląda, ja mam tą wiedzę o bieliźnie dzięki best bra i mahedzie ;) poszukaj w necie :D ty masz mózg dziewczynko wielkości łebka od szpilki :P nawet mi Ciebie nie jest żal , może jak się zatrujesz własnym jadem to na oczy przejrzysz :P

Gość doskonaly plan
i skuteczny! dol, ile kcal najmniej mozesz zjesc za dnia? dajesz rade przy 300kcal? czy jeszcze nie?

Gość rozmarynowy mały listek
A wy tuczniki jak sobie radzicie z dziesiątkami tysięcy pochłanianych dziennie kalorii? :P

Gość ja dostarczam
Sobie kalorii z mleka, które dodaję do kawy. A piję 6 kaw dziennie. Urzywam mleka 0,5%. Czasem, żeby nie przesadzić z kaloriami, wypijam tylko 4 kawy. Po za tym żywię się wodą Kropla Beskidu (bez gazu). Autorce tagże polecam tą dietę.

Gość bardzo dobry ten topik
kawa jako płyn nie powinna się liczyć :P bo odwadnia, a mleko najzdrowsze to 1,5 -2 % mleko odtłuszczone nie dostarcza organizmowi wapnia i wit. D (która ten wapń pomoże przyswoić) , kawa tak ale w zdrowych ilościach max 2 filiżanki małego espresso albo dwie normalne z ekspresu np. przelewowego z 2 łyżeczek, 1000 kcal to dobra dieta odchudzająca nie powodująca efektu jo jo a jak jeszcze włączymy trochę ruchu to będziemy cacy i dobrze się czuli ;) wybaczcie kotki ale tucznikiem nie jestem :P

Gość ktoś tu racji nie ma raczej
nie warto popadać w przesadę ;) 1000 kcal to dobra ilość ale po co to jeszcze zaniżać? trochę poćwiczyć starczy a nawet półgodzinny spacer dziennie już swoje zrobi, co nagle to po diable ;) lepiej wolniej i mieć długotrwały efekt :P i nie jestem sfrustrowaną grubaską :P może po prawdzie nią jest autorka , tylko bzdury pisze na temat swojej wagi, bo kto to sprawdzi? :D

haha i co na wadze 52kg! yes yes yes :) jem teraz ok 500-600 cal i waga dalej spada bo zoladek mi sie zmniejszyl i troche organizm oczyscil :* pozdrawiam te ktorym tez sie udalo : * czyz to nie piekne uczucie chudnac? ach!