Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiaaax33

Wesele - jako osoba towarzysząca

Polecane posty

Gość Klaudiaaax33

było już kilka takich tematów oczywiście poczytałam sobie ale wolę tak jeszcze ;) no więc tak ... chłopak(razem z pół miesiąca) zaprosił mnie na wesele jako osobę towarzyszącą powiedział że mam się transport nie martwić tylko po prostu żebym z nim poszła ;) no ja że ok jak się moich rodziców zapyta.. no i powiedziałam mamie i też że powiedziałam mu że jak się ich zapyta a ona no właśnie .. i on jeszcze się im "nie przedstawiał" chociaż się widzieli ;) a moja mama takiego zdania dobrego o nim już nie ma bo ostatnio był i tam pogadaliśmy i w ogóle i ona poszedł na impreze a ja nie chciałam bo i nie mogłam (rodzice mnie nie puścili) także kazałam mu iść samemu ;) impreza -18-nastka kolegi ) a moja mama do mnie co za kawaler co woli imprezę od Cb. a to przecież nie tak ;// bo na dyskotekę be ze mnie nie chciał jechać .;/ no i że powiedział że pójdzie się przedstawić ale ni z pustymi rękami .. (w sensie że pół litra czy coś ) no i mój brat to rodzicom powiedział a oni że jest za młody itd. ;/ no ale cóż .. pijee.. więc co ja poradzę nie zabronię mu w ogóle ;) no a co do tego wesela nie znam ludzi . tam siostrę i brata znam .. jak mam się zachowywać co będę wszędzie ze nim latać ? życzenia razem mamy podejść z tego co wyczytałam .. i jeszcze z tym żeby jakoś normalny dla rodziców był .. a przecież pije pali a 18 nie ma ..

Gość Klaudiaaax33
wonn ;D

Gość Klaudiaaax33
wiece co, bo wczesniej tego nie napisalam, ale ten slub i wesele ma byc w innej religii, a teraz doczytalam ze na weselu wszyscy bawia sie nago, no i nie wiem czy mam o tym mamie mowic? czy ja tez bede musiala sie rozebrac czy moge w najtkach zostac? myslicie ze dostane taryfe ulgowa?

Gość Klaudiaaax33
co za szma.ciaż dodaje za mnie . spier.da.^^laj .!

Gość Klaudiaaax33
"spier.da.^^laj .!" i wszyscy posluchali i juz nikt nie odpowie :D

Gość Klaudiaaax33
dzięki tobie . ! pf. znam inne fora i milszych ludzi niż ty.!