Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RossCounty44

mam 23 lata i odpowiem na wszystkie pytania pań

Polecane posty

Gość RossCounty44

tak jak w temacie :)

Gość dla.niego.wszystko
jaki kolor bielizny Cie podnieca?

Kiedy są dni płodne? 😴 Poprawnie pisze się "naprawdę" czy "na prawdę"? :classic_cool: Czy każda kobieta lubi długą grę wstępną? 😴

Czarno- rózowy jakas ponętna krateczka lubię też czerwony z koronką ;) dni płodne? ehh gdybym wiedział to bym powiedział ;) wydaje mi się że kilka dni po okresie? kobiety wyedukujcie mnie jeśli sie mylę :D!

23latek powinien takie rzeczy wiedzieć :( 14 dni przed kolejną miesiączką. Mail się zepsuł tak, że serwer szwankuje i muszę poczekać jak im się naprawi. 😭 A pozostałe pytania? :classic_cool:

naprawdę piszę się razem? :) Hmm co do gry wstępnej chyba jest to zależne od kobiety moja partnerka poprzednia lubiła długą a aktualna nie lubi wcale :D cięzko odpowiedzieć na to pytanie..

Gość na pewno naprawdę razem
Perv 😘

Gość na pewno naprawdę razem
to nie zalezy od kobiety tylko od sytuacji,raz lubią,raz nie :D

😘 Mądra Pomarańczo :) Idę do łóżka, bo już mi żadne inteligentne pytania nie przychodzą do głowy. 😭 Autorze-nie jesteś takim idiotą za jakiego wzięłam Cię na początku :p Zwracam honor, ale podszkol się trochę jeśli chodzi o płodność kobiety. 🖐️

To teraz moje pytania :D co uważasz za najlepszą metode antykoncepcji? jakie piersi wolisz, duże czy małe? jaki kolor włosów u kobiety podoba Ci sie najbardziej?

1. Dla zdrowia kobiety chyba prezerwatywy jakoś jeszcze wpadka mi się nie zdarzyla ;) ostrozny jestem ale który to już tego nie mówił co teraz ma malucha pomyslisz :D to tylko moja odpowiedź. 2. Bez znaczenia jak się kocha 70C wystarczy w zupełności czyli śrdenie wydaje mi się :) 3. Kolor włosów hmm ciemny brąz albo czarny :) rudy też ma swój urok :)

Fajne są Twoje odpowiedzi :) Ktoś inteligentny w końcu na kafe :p

Wielu tu widzę inteligentnych jak tak czytam posty i wypowiedzi :) np Perwersja czy Fischer i koziapała na swój sposób :D

może to źle ujęłam, powinno być "kolejna inteligentna osoba" :) o może jeszcze zapytam czy czytasz książki i jak tak to kto jest Twoim ulubionym pisarzem?

miłej kąpieli życzę :) też zmykam pod prysznic, papa

Gość zgaga20
mój facet jest bardzo łagodny w łóżku. dobrze jest nam razem. ale czasem mam ochote zeby mnie zmacał, wziął mnie szybko i tak jakby "bez pytania". nie moge sie przełamać, zeby go o to poprosic i powiedziec ze mi sie takie cos czasami marzy. nie uzna, ze tak nie wypada? ze tak sie nie powinno robic? mam o to obawy. co doradzisz? :)

przepraszam panie wczoraj musiałem iść się kapać. na pyatnie jak zrozumiec kobiety jakbym nie odpowiedział każdy powiem ''łatwo Ci tak mówić'' a jakaś kobieta skomentuje moją wypowiedz kładąc mnie na łopatki :P każda kobieta jest inna żebt dwie osoby się rozumiały trzeba się odpowiednio dobrać? :) A co do ''łagodnego'' jak to nazwałaś pana w łóżku musisz poprostu spróbować. mi by się podobało takie podejście do sprawy trzeba coś czasem zmieniać żeby się nie znudziło. w końcu jest facetem powinny go takie propozycje kręcić A NIE SKŁANIAĆ DO TEGO ABY ZACHOWYWAŁ SIĘ JAK PRZYZWOITKA :)