Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdfgdfgsd

jakiego narodu najbardziej nie lubicie?

Polecane posty

Gość dojixxx
"Nie lubię ludzi, którzy nie lubią innych narodów" Melchior Wańkowicz

przedmówco masz rację, dziwię się jak mozna kogokolwiek nienawidzic,ja tez nie mam żadnych uprzedzeń .

@bosch a miałeś(aś) okazję, żeby "posiąść" jakieś uprzedzenia?

Gość fgjhgfjghjhjg
"Nie lubię ludzi, którzy nie lubią innych narodów" Melchior Wańkowicz dlatego właśnie nie lubię większości Żydów

Gość Maryjetta.
Wyjezdzajac na stale za granice myslalam 'ale bedzie fajnie,poznam tyle narodowosci,zero rasizmu'.. Przyjechalam,poznalam i stwierdzam ze pakistanie i araby nie szanuja kobiecej pracy,lubia cie i sa mili gdy chca zaciagnac do lozka. Jak im sie nie uda jestes szmata. Nie idzie z nimi o pogodzie pogadac itp. Zawsze pierwsze pytanie brzmi 'masz meza?' a ja juz dla swietego spokoju odpowiadam ze mam. Ostatnio pakol chcial okrasc mojego kolege,pobil go ale on jakims cudem zdazyl jeszcze uciec. Pakistany to zlodzieje,moze nawet gorsi od cyganow,bo cygan zrobi to dyskretnie w scisku w autobusie,a pakol jest zdolny zabic za glupi telefon. Co do murzynow to mam cieple o nich zdanie. Zawsze grzecznie pogadaja bez dazenia do tematow o seksie. Zawsze piekni,czysci i pachnacy..nie to co pakole,zaszczane i obsrane gacie bo oszczedzaja wode. Grecy to dusigrosze,kobiety wredne, faceci zboczeni. Sasiadka gadala ze chinczycy tez maja wredne charaktery. Ja nie wiem bo nie znam zadnego chinczyka

przedmowczyni proponuje zapoznac sie ze slownikiem jezyka polskiego :) przede wszystkim, bo az mi sie noz w kieszeni otwiera jak sobie pomysle, ze krzewisz TAKA "polskosc" za granica :O ale wracajac do tematu, niezle masz towarzystwo :O kto z kim przystaje taki sie staje.

Gość kiwat lodu
ania ze szczecina.(twój komentarz jest okropny i bez serca) zapewne nie znasz ani jednej osoby z tych narodów a mówisz jacy są.Ja ich bardzo lubie

Gość skonczcie robic z siebie
was :o

Gość trollmajster
Ja nie lubie ociekacjacych jadem Polakow ktorzy generalizujac najezdzaja na inne narody. Denerwuja sie ze o Polakach zle sie mowi a robia dkladnie to samo o innych. Kazdy narod ma swoja porcje idiotow.

Gość mnkjni
Nigdy nie zrozumiem takich hipokrytow jak coralick. Nienawidzi narodu polskiego i wszystkiego co polskie, a wolny czas spedza na..kafeterii, polskim fourm, gdzie jest najwieksze stezenie nieciekawych ludzi(np. ty):D

Gość jabłko białe winogrono
A ja nienawidzę ograniczonych umysłowo Polaczków (czyli nie wszystkich) Nienawidzę Islamistów, którzy od tylu lat zabijają w imię swojej popierdolonej religii. Ewolucja ich ominęła.

Gość najmadrzejszy na swiecie
nawolywanie do nienawisci narodowosciowej jest przestepstwem:)

Gość 778ui
Coralick i Mychol - najwieksze idiotki forume

Gość Ferdziu
Nie cierpię Niemców

Gość prawictwo pospolite121
Niemców najbardziej nie lubie - głownie za drugą wojne swiatową- pozwolili sobie wtedy na zbyt wiele .... Lubie Czechów

Gość do samotnika
To jedź do Holandii .Tam cię wyleczą .Eutanazją.

Do rosjan mam stosunek neutralny .. Ukraincow nie lubie za UPA

nie lubie jedynie Niemcow i Ukraincow .. Do wiekszosci jestem neutralnie nastawiony jak do USA na przyklad .

Gość strzykawka hx
Hm nareszcie są posty starające się podejść racjonalnie do sprawy .Jak kogoś nie lubicie to piszcie czemu a nie tylko że z przyczyn irracjonalnych . Jeżeli uzasadniacie to już jest wyjście do dyskusji. Też jest ważne jak ONI do nas podchodzą ....

Gość legiana
żydzi francuzi niemcy ruskie

Gość bfdbgfbgfbnnbgngnhg
Ja nie lubię Niemców, ale gorsi od nich sa Austriacy. Wierzcie mi, miałam z nimi do czynienia, to jest najbardziej popierdolony naród na całym świecie. Dalej to wiadomo że Liwtini nie lubieją Polaków z wzajemnoscia.

Gość biest29 ty
a kogo ty lubisz ?!

Gość uyuiyiuyuy
zdecydowanie Romów, dla mnie stoją nizej od psa.