Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WildBitch

wredna siostra?

Polecane posty

Gość WildBitch

witam was :) jestem z moim chlopakiem juz prawie pól roku jest fantastycznie i wogole tylko ze moja starsza siostra ciagle sie wcibia pomiedzy mnie i jego, ona ma 20 lat, jak wychodzimy do kina ona zawsze chce jechac z nami i ogolnie pisze do nigo wiadomosci o byle co sie pyta i wogole :/ on mnie zapewnia ze ona go nie interesuje ale nie wiem czy powinnam wiezyc ona to taki typ kobiety ze jak cos chce to to dostanie wiec bardziej boje sie ze ona go uwiedzie czy cos a nie ze on cos kreci nie wiem co mam myslec help :(

ona jest młodsza czy starsza? Chyba musisz z nią szczerze porozmawiac, jak nie pomoze to ją od niego odizoluj:D

Gość masz wredna siostre
ona nie ma swojego zycia i dlatego interesuje sie waszym. najlepiej jakby siostra znalazla sobie jakiegos faceta, moze ja poznacie z kims? pilnuj swojego bo cos mi wyglada ze ona ma ochote na niego.

Gość szkoda ze nie skasowali temat
sex z siostra to byscie padli ze smiechu ;] brat rypie siostre przyrodnia od 10 lat ;]

Gość ruchają się ot i co
:D

Gość WildBitch
tak jest starsza o 3lata ja mam 17 ona 20 ale wlasnie ona ma faceta i jeszcze wlasnie sie tak kleji do mojego, ona duzo razy zdradzala wiec to prawdopodobnie nie jej ostati facet! i tego sie obawiam