Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczkawereczka

chce wyjechac do UK ... jaki kurs zrobic ?

Polecane posty

Gość oleczkawereczka

Witam! Pomimo 2-letniego doswiadczenia od roku poszukuje bezskutecznie pracy w zawodzie - finanse, bankowosc. Mam tego serdecznie dosc ... dlatego mysle by wyjechac do UK. Mój jezyk jest na poziomie komunikatywnym. Ostatnio nadarzyla mi sie okazja by za darmo zrobic jeden z nastepujacych kursow: 1. Zastosowanie komputera w firmie 2. Kierowca wózków jezdniowych 3. Sprzedawca z obsługą kas fiskalnych i obsługą komputera 4. Kadry i płace 5. Pracownik administracyjno - biurowy 6. Kucharz Gdybym chciala zostac w Polsce zrobilabym sobie kurs KADR, ale wiem ze za granica mi sie to nie przyda. Dlatego powaznie mysle o kursie KUCHARSKIM lub na WOZKI WIDLOWE. Co o tym sądzicie? Pracy fizycznej sie nie boje, czesto pracowalam jako osoba wykladajaca towar. Moje pytanie. Czy w UK przyjmuja na stanowisko sprzataczki, pracy na zmywaku, kelnerki, pracownicy hotelu czy tez pracownika produkcji, osobe bez solidnego doswiadczenia w pracy fizycznej ?

jak znasz język na poziomie komunikatywnym to jakaś praca na pewno się znajdzie :) stanowiska, które wymieniłaś przeważnie wykonują osoby, które języka nie znają, albo po prostu jest kryzys. moja pierwsza praca była w kawiarni przy obsłudze klienta włącznie z obsługa kasy fiskalnej. nikt nie pytał o wykształcenie. najważniejsze to się dogadać i być zawsze miłym :)

Gość oleczkawereczka
kafetka dzieki za info :)

Gość co what ??
kadry i prace i pracownik administracyjno biurowy i ty piszesz ze te zawody wykonuja osoby ktore nie znaja angielskiego puknij sie w czolo lepiej bo wlasnie trzeba znac jezyk dobrze zeby byc chociaz kasjerem a w biurze czy banku biegly angielski

Gość oleczkawereczka
a gdzie ja twierdze mlotku, ze w zawodzie kadrowej czy w banku nie trzeba znac jezyka ? Po prostu znam swoje zdolnosci jezykowe i wiem, ze moj angielski narazie jest za slaby by pracowac w UK w kadrach lub finansach ...

Gość maro111111111
najlepiej zrob kurs K***A NIE DO ZDARCIA dobrze zarabiaj

Gość Forklift
Wózki widlowe kurs zrób już w UK bo polskich papierów nie uznają.

Gość gość
polecam Kurs walutowy na www.kurswiedzy.pl na bank się przyda,wiem co mówię. dla naszego 10 os. działu sprzedazowego został zakupiony ten kurs.wszyscy byli naprawde zadowolenia bo pracodawca zainwestował i w razie czego świadectwo się przyda przy okazji szukania innej pracy ;D

Gość gość
Nie no jaja, finansista, bankowiec i musi robic kurs obslugi komputera w firmie?... Nie dziwie sie, ze nie mozesz pracy znalezc... Dopiero liczydlo opanowalas, a sytuacji gdy juz 8 latki potrafia obslugiwac komputer samodzielnie... Lepiej zrob kurs trzymania miotly, zeby jej nie zlamac przy uzywaniu...