Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nejka

juz mam dosc..

Polecane posty

Gość nejka

Od kilku tygodni źle się czuje, pojawiają się bóle głowy i pulsowanie w skroniach, czasem ból jest nie do wytrzymania i muszę zostawać w domu. Zamykam się w pokoju i przesypiam cały ten czas. Brałam tabletki, po których wcale nie czułam się lepiej. Wczoraj zdecydowałam się pójść do lekarza, bo ewidentnie coś się ze mną dzieje. Zrobili mi badania krwi, zmierzyli ciśnienie i lekarz radośnie stwierdził, że wszystko jest w normie. Wróciłam z kwitkiem do domu. Dzisiaj rano ból znów się pojawił... Nie wiem co mam zrobić, przecież nie są to jakieś moje urojenia, a tabletki przeciwbólowe wcale mi nie pomagają.:(.

Gość saxdsaxd
mialam podobnie jakis czas temu, trwalo to jakies 2 tygodnie i samo przeszlo..kiedys bylam z tym u lekarza i tez nic nie wykryl

Gość ja miałam 20 lat temu
Może to migrena? Jest ci niedobrze przy tym bólu? Moja szwagierka ma tak i za bardzo lekarze ni umieją na to pomóc, jak nachodzi ją taki ból raz na jakiś czas, to kładzie się w ciemnym pokoju i próbuje przeleżeć. Tabletki jej nie pomagają.

Gość znawcaznawca
Zgadzam się. Jak Cie boli tak głowa, to czemu nie zbadał Cię pod kątem migreny i nie wysłał na eeg głowy? Czasem ciężko się doprosić o 'zainteresowanie' lekarza ale myśle, że powinnaś iść jeszcze raz i sama mu podsunąć,że to podejrzewasz. Albo neich Cie po prostu skieruje do neurologa i on Cie dalej poprowadzi.

Gość nejka
nie, chyba plomb z rtęcią nie mam.... ale jeśli chodzi o te nudności, to faktycznie czasem mnie strasznie mdli, ale myślałam, że to z powodu tego, że ból jest taki silny... a jakie mogą być przyczyny migreny?

Gość kokokokok
to moze byc wsyztsko: stres, zle odzywianie, malo snu, alkohol, pogoda, mozna tez miec migrene genetycznie po rodzicach albo dziadkach. jak pojdziesz do dobrego lekarza to ustali Ci przyczyne

Gość tak no i co
migrena albo wysokie ciśnienei krwi, objawy podobne od bólu głowy można dostać mdłości