Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddx

40-latka odpowie na pytania-czekam!!!

Polecane posty

chyba kpisz:P,zadales konkretne pytanie a ja konkretnie odpowiedzialam.nie pytales co musi miec facet zeby wzbudzic zainteresowanie kobiety tylko ile cm,prawda?

a poza tym.jezeli chodziloby mi o te 16 cm to kupilabym wibrator o takim rozmiarze i po klopocie.nie sadzisz?

Gość madrze gada kobieta
:)

jakich pytan ci nie zadawac by nie tracic czasu?

Czy sedzia w polsce moze lamac prawo? czy jest ponad prawem w czasie procesu? czy za zlamanie prawa w czasie rozpawy grozi mu jakis wyrok?

-nie moze a raczej nie powinien ale zdarza sie to coraz czesciej -niektorzy sedziowie uwazaja ze sa ponad prawem -tego niestety nie wiem ale wolalabym zeby tak bylo -

jezeli takie cos sie zdarza to znaczy ze sa bezkarni a to oznacza ze moga lamac parwo bezkarnie a to z kolei oznacza ze polska to glupi kraj i nic sie nie zmielilo od czasu hitlera.

Podejmowałas jakieś zobowiązania na 30 i 40 urodziny? Mam na myśli np. Odchudzę się, zmienie kolor włosów, zrobię tatuaż, kolczyki itp? czy było ci to obojętne?

przed 40-obiecalam sobie ze zrobie sobie tatuaz w dosc intymnym miejscu i zrobilam:),a poza tym nic zmieniac nie musze bo o cialo dbam caly czas:),prace tez mam satysfakcjonujaca wiec nie bylo takiej potrzeby:)

to ja ddx stawiasz sobie jakies cele/progi ktore w okreslonym czasie musisz osiagnac czy raczej zyjesz z dnia na dzien? jakie sa twoje marzenia? co jest dla ciebia poza zasiegiem?

Gość ganpka
to ja ddx masz dziecko,dzieci?

Gość maja w ogorodzie
co pomoze na tradzik odwrócony, który przeszkasza mi w kontaktach z mezczyznami? nie pomógł lekasz jeden i drugi, co począć? Kocham sex i mogłabym się bykać co chwilę ale wstyd nie pozwala, poradź

Gość andy2378
czterdziestolatko a ile w zyciu swym mialas peniskow w cipce ? ijeszcze jedno : ile w tyleczku ?

Gość jedyny taki
bardziej mnie pociagaja kobiety powyzej grubo 30 ja mam 28 czy powinnem sie z taka zwiazac

Gość Nocny_pukacz
Do Taki jeden - Ja ładnych parę lat temu przyżyłem długi gorący romans z kobietą dużo starszą od siebie. Na pozór stateczna i nobliwa dojrzała pani, ale w środku i sam na sam ognista i wiedząca czego oczekuje kobieta, chwilami niedopieszczona dziwka i cudowna partnerka. Do dziś pamiętam jej seks wybryki i niespodzianki. Wiesz jakie to uczucie dla młodego faceta, gdy bzyka starszą od siebie kobietę na jej biurku, gdy budzi go w nocy porządnym lodzikiem, gdy pragnie mówi jak chce być pieszczona do płaczu z rozkoszy. Echhhhh.... Nigdy już czegoś takiego nie przeżyję, bo sam mam dziś już 41 lat, ale ciągle pamiętam tego czego z nią się nauczyłem o kobiecie i jej seksualnym ego ;-) . Tamte doświadczenia procentowały i procentują w stosunku do moich następnych partnerek. Najlepsze, że dzięki niej mam opinię cudownego kochanka i partnera u moich kobiet, choć z drugiej strony jest to też zdradliwe... . Dzięki niej z gówniarza* ze sterczącą fujarką stałem się facetem z szablą;-) *gowniarz, w tym przypadku nie odnosi się do cenzusu wiekowego. Facio może mieć 50 wiosem, ale erotyzm pojmować i czynić jak gówniarz.

Gość ewewfdewfdwefd
Nocny_pukacz a co to za stara 41 letnia baba,ze swojego faceta na co dzien nie ma :-)

co do pytan to mialam w zyciu 5 facetow .tylko z jednym robilam to w pupe:):)ale tylko dlatego ze nie byl zbyt dobrze obdarzony;)

Gość maciej prawiczek35
ddx chce skorzystac z uslug prostytutki bo jestem prawiczkiem co o tym myslisz

Gość karamaoka
to ja ddx nie dosc,ze "stara"41 latka,to do tego idiotka w pupę sobie wkałdała :-)

ja bym tego nie robila na twoim miejscu:)poczekaj na wartosciowa dziewczyne z ktora bedziesz zwiazany emocjonalnie i wtedy to zrob.prostytutka nie da ci czulosci ktora jest bardzo wazna jezeli chodzi o 1 raz

Gość karamaoka
to ja ddx no w necie wszystkei kobeiuty sa piekne,zgrabne i powabne,do tego mega inteligentne i posiadają nieziemskie powodzenie u mężczyzn,szczegolnie te "stare" u młodych mężczyzn :-)

Gość maciej prawiczek35
masz racje ale ja mam 36 lat niestety idlatego to koniecznosc w moim przypadku tak myslę

to mi pachnie zazdroscia albo desperacja,myle sie?ja tu jestem tylko kiedy nudzi mi sie w pracy albo jak mojego faceta przy mnie nie ma:):)moje zycie to nie net:P

36 lat to rzeczywiscie inna sprawa.ale zeby prostytutka? nie ma juz normalnych kobiet?a moze masz kompleksy

Gość maciej prawiczek35
mam kompleksy to fakt

Gość karamaoka
to ja ddx--Kobieto,masz 41 lat i jestes taka głupia :-) Zazdroscic to ja moge,ale osobie relanej,którą znam. Osobe wirtualną dopóki nie zapoznam realnie uwazam za "niebyt" Nawet gdybys wysłała mi cały album swoich fotek,nawet gdybym widziała twoje zdjecia na fejsie,NK,gdybym znała Twoja personalja,to nie moge Ci niczego zazdroscic,bo jestes dla mnie stworem wirtualnym. I niby we mnie jakas deperacja jest?NIbny dlaczego? Ja nie zakałdam głupich tematów,ja tylko je czytam i komentuję :-)