Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhgfhnbhgn

Dlaczego kobiety to takie kurewki? mowie to jako kobieta

Polecane posty

Gość bhgfhnbhgn

ide do mojego faceta do pracy i slysze pod drzwiami jak jego kolezanka z pracy mili sie do niego, zadala krowa pytanie : a moze spotkamy sie na kawke? co ty na to? a potem do mnie na ciacho... moj facet ja zlal cieplym moczem ,baba wie ze on zajety a slynie z tego ze podrywa obcych facetow...rozbila przyjaciolce zwiazek a teraz dobiera sie do mego faceta,na szczescie on ja olewa dlaczego biety to takie kurwy ,no powiedzcie mi?

Gość bhgfhnbhgn
zreszta moj facet zmienia prace bo ma dosc atmosfery w obecnym miejscu pracy ale jak mysle ze gdzie indziej tez taklie kurewki sie trafia to zalamie sie

Gość INEIABKEGABJDIEMKD
NIEKTORE JUZ TAK POPROSTU MAJA ja lubie poflirtować ale nie zdarzylo mi sie jeszcze nigdy w zyciu zaprosic faceta na "kawke"

Gość bhgfhnbhgn
Nie. Pan Stefan to prawdziwy maczo. Nie flirtuje niewinnie.

do autorki : niestety, muszę potwierdzić to co piszesz. Mam znajomą, która kiedyś była moja najlepszą przyjaciółką. Taka typowa k***wka. Zerwała z chłopakiem który ja kochał, tylko dlatego że miała dość wyznań miłosnych, za które wiele pań dużo by dała. Powiedziała mi że poszuka sobie faceta tylko na seks bo chce być niezależna. I też rozwaliła kilka związków. Nawet do mojego faceta się podwalała, na szczęście trafiłam na wspaniałego mężczyzne, który ją wyśmiał jak sobie poszła ;p nie masz co panikować, na obecność takich... ekhm... pań... nic nie poradzisz. Ale nieliczna część facetów pozostaje na nie obojętna a nawet nimi gardzi, bo pewnie w domu mają własne, fajniejsze babki ;)

przede wszystkim ten epitet ktorego bylas szanowna uzyc - oznacza zawod - a tym paniom chyba nie o to chodzi;-)) po drugie smieszne jestescie z tym "rozbila przyjaciolce zwiazek" - ato ona byla w zwizaku z przyjaciolka czy to facet przyjaciolki postanowil ja zdradzic? a co za roznica zajety czy nie - zamontuj chipa swojemu wybrankowi - wiesz ja pracuje z facetami i nigdy nie wnikalam czy maja stale partnerki i nieraz na kawe zapraszalam z reszta z wzajamnoscia;-)))

"I też rozwaliła kilka związków. Nawet do mojego faceta się podwalała, na szczęście trafiłam na wspaniałego mężczyzne, który ją wyśmiał jak sobie poszła ;p nie masz co panikować, na obecność takich... ekhm... pań... nic nie poradzisz." to ona rozwalila zwiazki czy to panowie polasili sie na mily seksik?;-)) co za baby - z taka niska samoocena;-))