Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jaki jest....

Uczucie pełnego pęcherza - zapalenie?

Polecane posty

Gość a jaki jest....

Mam uczucie jakby mi się chciało cały czas siku, idę do łazienki ale prawie nic nie leci, a jak oddaję mocz to czuję delikatne pieczenie, innych objawów nie widzę - czy to zapalenie? Nigdy nie miałam zapalenia, powinnam iść od razu do lekarza czy urosept/urinal mi pomoże? A może jakiś inny lek? Pomocy! za 2 dni wyjeżdżam!

No może to jeszcze nie zapalenie pęcherza, a zapalenie cewki moczowej. Później przenosi się wyżej jak zignorujesz pierwsze objawy. Wiem z doświadczenia. Spróbuj na początek urosept +urinal albo vitabutin+plus mega dużo wody i końską dawkę witaminy C,żeby zakwasić mocz. Lekarz pewnie od razu wciśnie Ci antybiotyk.

Gość a to ciiiiii
dwie godziny po moim 1 poście zaczęłam sikać krwią, poszłam do lekarza dostałam furaginum. Jak szybko ustępują obawy? błagam powiedzcie, jadę w sobotę na majówkę, muszę być zdrowa :(

Gość Zaraz bede...
Objawy powinny ustąpić, ale lek bierz tak długo jak kazał lekarz.

Ja też takie cos odczuwam. Byłam u ginekologa i wykrył u mnie nadżerkę, którą nalezy usunąć.Więc moim zdaniem zgłoś się go lekarza

Gość to nieźle to przetrzymałaś
jak do krwiomoczu doszło. Powinnaś łykać furagin i wygrzewać się, więc majówka chyba z głowy.. Być może, że potrzebny będzie antybiotyk