Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nldfekjfiejwlfiw

jak często dzwonią do was rodzice?

Polecane posty

Gość nldfekjfiejwlfiw

chodzi o dorosłe dzieci, które wyjechały z rodzinnego miasta.

Gość wewwrwerewewre
u każdego to jest inaczej więc co ci to da jak się dowiesz że u jednych codziennie a u innych co miesiąc? bez sensu takie pytania.

Gość wez sie...
Mieszkam od rodziców 15 min drogi spacerkiem.Mama potrafi dzwonić do mnie 3 razy dziennie.Męczące to jest takie,że szkoda gadać..ale cóż,przecież nie powiem że nie ma dzwonić.

moim zdaniem to dzieci powinny dzwonić do swoich rodziców, jeśli już rodzice muszą dzwonić, to znaczy, że Ty dzwonisz za rzadko! chyba, że masz nadopiekuńczych rodziców? Ja, mieszkając za granicą, dzwoniłam do rodziców codziennie (czasem zdarzyła się jednodniowa przerwa w kontaktach, ale nie za często)

Gość wewwrwerewewre
15 min drogi spacerkiem i trzy razy dziennie dzwoni? to jest skrajny przyklad i w dodatku chory.

Gość wez sie...
No...a co ja mam zrobić?nie odbierać?Sama jestem u rodziców przynajmniej raz w tygodniu..a Mamuska wydźwąnia i wydzwania.

Gość sryetdg
a ja ieszkam z rodzicami a i tak dzwonia 3 razy a jak jestem na wakacjach to co 2h, jak nie odbieram to potrafiĄ co 15 min aż nie odbiorę i jeszcze się na mnie wydrzeć mam 20 lat

Gość fewerwe
z mamą dzwonimy do siebie raz na 2-3 dni

Gość sdfghis
do mnie codziennie. czy to jest normalne?

Gość to zadzwoń do nich
Ja dzwonię zazwyczaj do mamy co dwa-trzy dni, albo jak jest jakaś sprawa. Jak się nie odzywam przez tydzień, to sama dzwoni i mnie opieprza, ale tak raczej w żartach. Mój mąż do swoich nie dzwoni wcale, więc jego mama w desperacji dzwoni co dwa tygodnie. Mieszkamy wszyscy w jednym mieście, a z rodzicami (jednymi lub drugimi) widujemy się średnio raz w miesiącu.