lepszy model 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Witajcie,jestem w 27 dniu cyklu i coś mnie dziś natchnęło żeby zmierzyć sobie temperaturę i wynosi ona 37.2 co to może oznaczać? ciąża czy nadchodząca miesiączka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko1984 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 ja też przychylam się do pytania bo mam tak samo, tylko że ja juz taką temp mam od jakichś prawie 2 tyg! a okres dopiero mam mieć 1 maja! czy to normalne żeby temp cały czas była powyżej 37 (chora na nic nie jestem), mam nadzieję że to faktycznie ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lepszy model 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 może ktoś nam pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wysoka tem,,, Napisano Kwiecień 27, 2011 uttrzymuje sie od owulacji do @ jesli jestes w ciazy tem bedzie sie utrzymywac a co za tym idzie nie dostaniesz okresu,natomiast jesli nie jestes w ciazy to ci spada w dniu@ albo dzien wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zaraz bede... Napisano Kwiecień 27, 2011 Mierzenie temperatury "okazjonalnie" nie ma najmniejszego sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach