Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta1234567

Studia w Londynie - Jest ktos kto planuje zaczac od przyszłego roku??

Polecane posty

Chce zacząc studia w Londynie i pomału sie do tego przygotowuje, ale szukam osób o podobnym planie bo razem zawsze razniej. Co chwile mam wiele wątpliwości czy sobie poradze...

Gość warto kupic ksiazke
a dostalas sie juz?

Gość sesiii
Ja planuję brać udział w aplikacji październikowej. Ale ja celuje w walijski Aberystwyth bo mają całkiem dobre miejsce i dobre stypendia. W Londynie trochę drogo, masz jakąś pomoc finansową? Mogę cię powspierać, popisać z tobą.

hej no jakos udalo mi sie znalezc forum ludzi ksztaltujacych sie:) planuje pojsc od wrzesnia na aat i mam pare pytan moze jest ktos kto juz chodzil na te kursy albo wciaz uczeszcza i mogl by sie ze mna podzielic wrazeniami. z gory dziekuje karolina

Gość baaaa
jak mieszkals tutaj od 13 roku zycia i zaliczylas 11gcse (c-a*)keveks to przyjma cie na kazde studia.ja zaliczylem 11gcse i tera robie studia w kings college(economic school)

Gość gliax
studia w anglii kosztuja od 4000 do 9000 (oxford university) za rok (lub semestr) wiec jak mieszkasz sama a stypendium nie dostaniesz to bedzie cholernie trudno zaplacic

Gość baaaa
jak mieszkals tutaj od 13 roku zycia i zaliczylas 11gcse (c-a*)keveks to przyjma cie na kazde studia.ja zaliczylem 11gcse i tera robie studia w kings college(economic school)

Nie, jescze sie nigdzie nie dostałam. Dopiero kilka dni temu podjełam decyzje ze nie wracam na studia w Polsce (mam obecnie dziekanke) tylko zaczne studia w Londynie. Wybrałam juz uczelnie (University of Greenwich) i kierunek (dietetyka - zywienie) ale narazie to tyle. Teraz szukam wszelkich informacji co robic dalej. Wiem ze moim kolejnym krokiem bedzie egzamin IELTS, a pozniej musze wymyslic jak sie na nie dostac bo wymagany jest jakis stopien z chemi a ja mam na maturze tylko biologie. wiem jednak ze da sie to jakos nadrobic bo to Anglia i tu wszystko jest do zrobienia i jest logiczne ;) Zreszta mam duzo pozytywnego nastawienia ;)

Gość sesiii
Możesz do nich napisać i po negocjować. Np. napisać jakiś test u nich. Będzie dobrze.