Marta1234567 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Chce zacząc studia w Londynie i pomału sie do tego przygotowuje, ale szukam osób o podobnym planie bo razem zawsze razniej. Co chwile mam wiele wątpliwości czy sobie poradze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warto kupic ksiazke Napisano Kwiecień 27, 2011 a dostalas sie juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiii Napisano Kwiecień 27, 2011 Ja planuję brać udział w aplikacji październikowej. Ale ja celuje w walijski Aberystwyth bo mają całkiem dobre miejsce i dobre stypendia. W Londynie trochę drogo, masz jakąś pomoc finansową? Mogę cię powspierać, popisać z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caro24 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 hej no jakos udalo mi sie znalezc forum ludzi ksztaltujacych sie:) planuje pojsc od wrzesnia na aat i mam pare pytan moze jest ktos kto juz chodzil na te kursy albo wciaz uczeszcza i mogl by sie ze mna podzielic wrazeniami. z gory dziekuje karolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caro24 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 aha sorry za ponizsza stopke wskakuje z mojego poprzedniego forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baaaa Napisano Kwiecień 27, 2011 jak mieszkals tutaj od 13 roku zycia i zaliczylas 11gcse (c-a*)keveks to przyjma cie na kazde studia.ja zaliczylem 11gcse i tera robie studia w kings college(economic school) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gliax Napisano Kwiecień 27, 2011 studia w anglii kosztuja od 4000 do 9000 (oxford university) za rok (lub semestr) wiec jak mieszkasz sama a stypendium nie dostaniesz to bedzie cholernie trudno zaplacic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baaaa Napisano Kwiecień 27, 2011 jak mieszkals tutaj od 13 roku zycia i zaliczylas 11gcse (c-a*)keveks to przyjma cie na kazde studia.ja zaliczylem 11gcse i tera robie studia w kings college(economic school) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1234567 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Nie, jescze sie nigdzie nie dostałam. Dopiero kilka dni temu podjełam decyzje ze nie wracam na studia w Polsce (mam obecnie dziekanke) tylko zaczne studia w Londynie. Wybrałam juz uczelnie (University of Greenwich) i kierunek (dietetyka - zywienie) ale narazie to tyle. Teraz szukam wszelkich informacji co robic dalej. Wiem ze moim kolejnym krokiem bedzie egzamin IELTS, a pozniej musze wymyslic jak sie na nie dostac bo wymagany jest jakis stopien z chemi a ja mam na maturze tylko biologie. wiem jednak ze da sie to jakos nadrobic bo to Anglia i tu wszystko jest do zrobienia i jest logiczne ;) Zreszta mam duzo pozytywnego nastawienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiii Napisano Kwiecień 27, 2011 Możesz do nich napisać i po negocjować. Np. napisać jakiś test u nich. Będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach