Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omggg nie mam już siły!!

Narzucająca się koleżanka... co robić?

Polecane posty

Znowu do mnie dzwoniła...ciągle pisze smsy, potrafi co 5 minut, idę z kumplem np. do galerii mówię jej ;ide gdzies tam ,nie bede odpisywac z/w ... ma pretensje o to że spotykam sie z innymi a z nią nie, ale mam jej dość! 4 dni w szkole to dla mnie wystarczająco dużo ,ciągle gada o sobie , swoich problemach, a raczej jakie to są problemy...dajcie spokoj , dziewczyna ma kase, żyje w luksusie...no tyle że jest brzydka niemiłosiernie i nikt jej nie chce, jednemu chłopakowi strasznie sie narzuca, po czym jak jej mówię"może on nie jest zainteresowany" to wyzywa mnie i się obraża, a jak mówię kłamstwa w stylu "na pewno odpisze, na pewno mysli o tobie" to ona sie cieszy... :O pisze do mnie non stop na gg sms , na czacie fb już nawet tam nie wchodzi jak tylko sie pojawię to ona zaraz piszę , naprawdę mam tego dość , jak powiedzieć jej to tak żeby nie urazić?

nie no jakby do niej normalne argumenty trafiały to przecież bym powiedziała, ale jest jak mówię, ona wszystko widzi inaczej, ja i taka inna dziewczyna ciągle mamy albo wyłaczony kom albo nieodbieramy itp. no bo lubimy tą X ale wiadomo co za dużo to nie zdrowo... ja może jakaś dziwna jestem , ale nie mam siły codziennie z kimś gadać. co innego kumpel , z ktorym mam wspolne zainteresowania , można pogadac na poziomie ,ale z nią to tylko o jednym chlopaku i to takim ktory ma jągdzieś .

nie chcę żeby sie obraziła i przestała w ogole odzywac, bo słyszałam że w liceum to i takie akcje odwalała chłopakowi który ją olał :o chcę po prostu gadac w szkole , ale tez nie na wykładach bo mnie to wyprowadza z równowagi, jak jej mówię "powiesz mi potem ,albo napisz" a ona sie obraża :o chce z nią gadac na przerwach, robic razem prace różne, wiadomo no jak kolezanki, albo isc na impreze ale nie być na każde jej zawołanie , nie jestem psychologiem

Gość Strzelec z III dekady
Ja mam podobny problem. a ta koleżanka jest może Skorpionem?