Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka z ciasta

co się kryje pod pojęciem "niczego nie szukam, pisz jak masz odwagę"na Sympatii?

Polecane posty

Gość kulka z ciasta

czy to oznacza, że facet jest już zajęty? Jak myślicie? Mam zamiar napisać do takiego jednego, ale niestety ma tak napisane w profilu :( Nie wiem, czy dać sobie z nim spokój.

Gość oznacza tyle że
niczego nie szuka na siłę idiotko

Gość kulka z ciasta
dzięki za odpowiedź, ale po co tak się unosisz? Poczekam na parę innych odpowiedzi w tym temacie, mam nadzieję, że od bardziej kulturalnych ludzi :D

Gość izabellllaaa
wstydze sie ze szukam zwiazku albo nie szykam powaznej relacji..jestem tu bo niby niczego nie szukam(boncie Panie Boże zwiazku)ciakwych znaojomosci..niezobowiazujących tak naprawdę...

Gość kulka z ciasta
aha, chyba już wiem o co chodzi, ta osoba podchodzi do szukania miłości "na luzie", na zasadzie "nic na siłę"

Gość bbebebbbbbb
Ja mam zaznaczone cos takiego i ... związku nie szukam ,ble :O Sama go zapytaj

Gość zdravko
oznacza, że chce zobaczyć, kto na niego poleci.

Gość zakamuflowane
jestem tu tylko po to by się popieprzyć

Gość Baby Firefly
pewnie nie nastawia się na nic konkretnego - zakłada, że może tam pozna różnych ciekawych ludzi (bo gdyby naprawdę niczego nie szukał, to po co zakładał by konto?) i czas pokaże kim ci ludzie dla niego się staną. Z częścią pewnie kontakt się urwie, inne znajomości będą bardziej wartościowe i może zechce je podtrzymywać. Podejrzewam, że nastawia się na poznanie fajnych znajomych, z których może ktoś zostanie przyjacielem, ale nie wyklucza też że znajomość z czasem przekształci się w coś więcej. Zaznaczenie takiej opcji jest bezpieczne, bo nie wymusza żadnej deklaracji z jego strony i nie sprawia, że każda pisząca do niego dziewczyna będzie miała prawo czuć się jak jego potencjalna partnerka. Dziewczyny są różne - gdyby napiszał, że szuka związku, niektóre mogłyby później poczuć się urażone i "oszukane", że podtrzymywał z nimi kontakt jeśli nie chce stworzyć z nimi związku. Moim zdaniem warto zagadać - ale tak na luzie, nie deklarując od razu, że szukasz faceta i zastawiłaś sidła włąśnie na niego. Jeśli rozmowa będzie się kleić, a on uzna Cię za ciekawą i wartą poznania osobę (i vice versa) to może coś z tego wyjdzie.

albo nei che pokazać , że szuka:P jakby nei szukał to by go tam nei był;)

Gość nie wiem czego chcę
a co innego?

Gość Trybuna Ludu.
Nie szuka związku, szuka seksu bez zobowiązań.